• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

De tas van Sint

Basisprijs per stuk € 7,90

De nieuwste en misschien wel de allerlekkerste kruidnoten ooit hebben nu een Milka chocolade randje. Dat moet dan ook in een nieuw jasje verpakt worden. Daarom is er gekozen voor dit rood, gouden tasje, want het tasje is chic en heeft alles weg van Sinterklaas.

De tas van Sint

Rood - goud

Dit tasje is perfect om uit te delen rond de feestdagen van Sinterklaas. Met de vernieuwde kruidnoten van Milka waar stukjes chocolade in verstopt zitten en met een netje chocolade zakcentjes, zal het sinterklaasfeest compleet zijn. Je zal de chocoladeletter niet eens missen met dit heerlijke pakket!

Het is ook mogelijk om te kiezen voor standaard Bolletje Kruidnoten.

Vol verwachting klopt ons hart

Laat jouw collega’s, klanten of relaties niet langer in spanning en verras hen met dit feestelijke Sintpakket. Overhandig dit tasje op kantoor of zet het al vroeg op het bureau, zodat jouw collega´s verrast starten aan hun werkdag. 

Personalisatie

Aan dit tasje kun je een eigen tag toevoegen. Maak hem op naar jouw smaak en laat er een leuke boodschap voor de ontvanger achter. Wij bevestigen de tag aan het lint van de tas. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening voor de tag. Kun je bij het ontwerpen wel wat hulp gebruiken? Laat het ons dan weten. Wij hebben een heel team voor jou klaar zitten die dit met alle plezier willen doen. Geef alleen jouw wensen door en upload je logo zodat zij het perfecte ontwerp voor jou kunnen maken.

De tas van Sint

Specificaties

Inhoud Bastogne, Milka kruidnoten 250 gr - netje met chocolade munten 50 gr

Downloads

De tas van Sint

Info bedrukking

Voor het bedrukken van de tag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

De tas van Sint

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
De tas van Sint

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
24 € 7,90
120 € 7,80
240 € 7,70
480 € 7,60
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!