• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocoladeletter S Melk Karamel Zeezout

Basisprijs per stuk € 7,10

De bekendste en populairste smaakcombinatie van dit moment: karamel zeezout. Een chocoladeletter met deze smaken mocht uiteraard niet achterblijven!

Helaas uitverkocht. Bekijk onze andere chocoladeletters.

Chocoladeletter S Melk Karamel Zeezout

Chocoladeletter S Melk Karamel Zeezout - populaire smaakcombinatie

De bekendste smaakcombinatie van dit moment en een echte trend: karamel zeezout. Een chocoladeletter met deze smaken mocht natuurlijk niet achterblijven. Deze chocoladeletter is gemaakt met melkchocolade met daar doorheen grove zeezoutkorrels. De letter wordt afgemaakt met een topping van karamelblokjes.

De karamel zeezout letter wordt verpakt in een rode geschenkdoos. Wij personaliseren de chocoladeletter met een sleeve naar eigen ontwerp, die wij om het rode doosje schuiven. De sleeve wordt full colour bedrukt met een ontwerp of print die jij zelf kunt aanleveren.

Gebruik de werktekening, onder het kopje 'specificaties' om je eigen sleeve in op te maken. Of laat het ontwerpen aan ons creatieve team over. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. 

Chocoladeletter S Melk Karamel Zeezout

Specificaties

Afmetingen 150 x 210 x 20 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud chocoladeletter melk met karamel en zeezout (200 gr)
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Chocoladeletter S Melk Karamel Zeezout

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Alle chocoladeletters kunnen wij personaliseren door middel van een sleeve. De sleeve wordt full colour bedrukt, naar eigen ontwerp. Voor de bedrukking van de sleeve wordt eenmalig €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocoladeletter S Melk Karamel Zeezout

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocoladeletter S Melk Karamel Zeezout

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?