• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocolade kerstballetjes

Basisprijs per stuk € 3,05

Hang deze kerstballen op in de kerstboom. De rode en gouden ballen zijn van chocolade, dus je kunt hier ook ongezien van snoepen. Deel deze heerlijke chocolade kerstballen uit aan je collega's of klanten!

Chocolade kerstballetjes

Melk chocolade

Deze van chocolade gemaakte kerstballen zien er leuk uit, maar zijn ook nog eens erg lekker. Leg ze als decoratie in een schaal op tafel en peuzel er zo nu en dan eentje weg.

Je kunt kiezen uit een zak met zeven rode kerstballen of zeven gouden kerstballen van chocolade. Beiden hebben dezelfde smaak en formaat! Het is maar net welke jij het leukste vindt. Kun je niet kiezen? Dan doe je toch 50/50. Vraag hiervoor een offerte aan bij onze Geluksadviseurs!

Christmas tree

Hang de ballen in een bureauboompje op kantoor of in de boom die je thuis hebt staan. Een boom zonder kerstballen is wat kaal. Versier hem daarom met wat slingers en deze chocolade kerstballen. Maar houd ook wat echte kerstballen achter de hand voordat de chocolade kerstballen op een magische wijze verdwenen zijn..

Personaliseer mogelijkheden

Aan dit leuke zakje kun je een persoonlijke zak-tag toevoegen. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening voor de tag. Download deze en ga aan de slag met jouw ontwerp. Zet je er een leuke boodschap op of laat je creativiteit de vrije loop met een geheel kerstontwerp. Heb je wat moeite met het vormgeven hiervan? Geef dan je wensen aan ons door, dan maken wij een passend ontwerp. Upload ook je logo zodat die een mooi plekje op de tag krijgt. Uiteraard sturen we je eerst een proefdruk van het ontwerp voordat het gedrukt wordt. Zo weten we zeker dat het helemaal naar wens is!

Chocolade kerstballetjes

Specificaties

Inhoud 7 chocolade kerstballen

Downloads

Chocolade kerstballetjes

Info bedrukking

Voor het bedrukken van de tag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocolade kerstballetjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocolade kerstballetjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,05
100 € 2,99
250 € 2,90
500 € 2,75
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!