Iets lekkers cadeau doen? Dit zijn onze 5 favorieten

Iets lekkers cadeau doen? Dit zijn onze 5 favorieten

Iets lekkers cadeau doen? Aan je collega's en personeel om hen te bedanken voor de inzet het afgelopen jaar, aan bezoekers voor een warm welkom of om je klanten mee te bedanken na een succesvolle samenwerking? Er zijn tientallen redenen om iemand iets lekker cadeau te doen! En voor elke reden hebben wij een passende lekkernij: van diverse formaten blikken gevuld met iets lekkers naar keuze tot een groot assortiment aan koffiekoekjes voor bij de koffie.  We delen onze 5 favoriete cadeaus, wanneer je wat lekkers wilt schenken.

1. Hollandse Lekkernijen

Stroopwafels

Op nummer 1 staan de Hollandse stroopwafels, verpakt in een passend stroopwafelblik. Een leuk geschenk voor internationale klanten en relaties, maar ook een echte Hollander kan een goede stroopwafel niet weerstaan. Zit je vast aan een beperkt budget? Dan kun je ook kiezen voor één stroopwafel of mini stroopwafel, per stuk verpakt. Je internationale klanten verrassen met deze Hollandse lekkernij? Wij regelen de complete verzending naar jouw klanten en relaties!

Bekijk alle stroopwafel producten >>

pme-legend-stroopwafels-in-blik

Drop

Nog zo'n typisch Hollandse lekkernij: drop. Verkrijgbaar in alle vormen en formaten. Zo kun je de vulling van jouw geschenk afstemmen op jullie sector. Denk aan muntdrop voor de financiele sector of Autodrop voor de automotive sector. Of wat dacht je van "je bent top"-drop? We helpen je graag met het samenstellen van een uniek geschenk.

Bekijk alle geschenken met drop >>

blik-autodrop--iva-driebergen

2. Lekker & Verantwoord

Iets lekkers hoeft niet ongezond te zijn. Naast ons assortiment met snoep, koek en chocolade hebben wij ook een assortiment met meer verantwoorde snacks. Denk hierbij aan noten- en mueslirepen, maar ook notenmixen in zakjes en blikjes.

Bekijk ons assortiment snackrepen >>

HLB Nederland blikje nootjes

 

3. Iets te vieren?

Daar hoort taart bij! Wij verpakken onze taartjes in een mooi geschenkblik, bedrukt met een logo of design naar keuze. Een taartje per post versturen? Dat kan! In dat geval verpakken wij de taartjes in een postgeschikt geschenkdoosje. Een smakelijke verrassing bezorgd op de deurmat bij je klanten en relaties!

Bekijk hier onze taartjes en ander banket >>

piece of cake

4. Koekje bij de koffie

Ontvang klanten en bezoekers met een warm welkom. Schenk hen bij de koffie en thee een klein cadeautje: een koffiekoekje, verpakt in een full colour bedrukte folie. Gebruik de folie-bedrukking voor een leuke boodschap, opgemaakt in jullie eigen huisstijl. Ons assortiment bevat ca. 20 verschillende koffiekoekjes. Zit het gewenste koffiekoekje er niet bij? Neem dan even contact met ons op. Buiten ons online assortiment is er nog veel meer mogelijk.

Bekijk hier ons assortiment met koffiekoekjes >>

Phillips-folder met koffiekoekje

5. Chocolade in alle vormen en maten

Dit lijstje is niet compleet zonder chocolade. Ook dit assortiment is gevuld met een grote hoeveelheid aan verschillende chocolade producten: van bonbons en chocolade plakken met een eetbare bedrukking tot chocolade in eigen vorm. Daarnaast behoren de luxe chocoladerepen met verschillende unieke smaakcombinaties tot onze topfavorieten. Johnny Doodle en Tony's Chocolonely zijn veel gekozen chocoladerepen.

Bekijk alle chocoladegeschenken >>

TonyChocolonely-LekkerLaat