• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bierfles met eigen bedrukking

Basisprijs per stuk € 13,99

Een heerlijke frisse Jopen Hoppenbier waarvan het flesje bedrukt kan worden. Het bierflesje kan geheel naar eigen ontwerp worden bedrukt. Kies je voor de huisstijl van je bedrijf of voor een design speciaal voor een gelegenheid? 

Bierfles met eigen bedrukking

Fles bier met eigen bedrukking

Een fles met heerlijke Hoppenbier. Geef voor een speciale gelegenheid of evenement een geschenk weg. Een geschenk krijgen is natuurlijk altijd leuk, des te leuker is het nog om een geschenk te geven welke volledig naar je wens is ontworpen. Zo kan je bij een evenement of gelegenheid iets unieks geven. Het ontwerp zal worden bedrukt op een sleeve welke met een machine op de fles gedrukt wordt. 

Wat voor een bedrukking je op het bierflesje gaat doen is aan jou. De mogelijkheden zijn oneindig en je kan het ontwerp precies maken zoals je wilt. De gehele fles is te bedrukken, wat het een top cadeau maakt.

Wat voor bier is het?

Wij werken met Jopenbier in onze bierflessen, dit is een blonde bier welke een replica is van stadsbier uit Haarlem uit 1501. Het is dan ook gebrouwen zoals er in het stadsrecept staat, volgens het brouwerskeur. Het is het enige driegranenbier op de wereld wat een dubbele hopgave heeft. Het Jopen Hoppenbier heeft een zachte moutige beginsmaak door de haver en de tarwe en een lange uitvloeiende bittere nasmaak. Dat gaat genieten worden!

Bierfles met eigen bedrukking

Specificaties

Inhoud 75 CL

Downloads

Bierfles met eigen bedrukking

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering van fles bier:

Voor de bedrukking van de sleeve van deze fles bier worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Bierfles met eigen bedrukking

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bierfles met eigen bedrukking

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 13,99
150 € 12,99
300 € 11,99
500 € 11,49
1000 € 10,99
2500 € 10,49
5000 € 9,99
10000 € 9,49
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!