• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

All-over bedrukt busblik

Basisprijs per stuk € 7,95 € 9,62 incl. BTW

Een blik in de vorm van een bestelbus, inclusief 4 draaiende wieltjes, volledig bedrukt in eigen huisstijl. Te bestellen vanaf 2.000 stuks.

All-over bedrukt busblik

Een busblik All-over bedrukt in eigen huisstijl

Een uniek blik in de vorm van een (bestel)bus. Dit blik bevat zelfs 4 draaiende wieltjes. Een geweldig relatiegeschenk voor veel bedrijven. Het blik is volledig bedrukt, vor de bedrukking wordt natuurlijk de huisstijl van jouw bedrijf gebruik. Hetblik kan helemaal gelijk gemaakt worden aan jullie eigen busjes! Een blikken look-a-like van jullie eigen (bestel)bus. De private label busblikken zijn al te bestellen vanaf 2.000 stuks!

Het all-over bedrukt busblik is een wel heel erg bijzonder geschenk. Het heeft een grote bewaarwaarde en zal op menig bureau komen te staan. Zeker met een bedrukking in jullie huisstijl. Een mooi product om weg te geven bij bijvoorbeeld een productlancering, de bekendmaking van een nieuwe huisstijl of een bepaald jubileum. Zo zijn er nog veel meer momenten te bedenken.

Je kunt een eigen ontwerp aanleveren voor de bedrukking van het blik. Hiervoor vind je op deze pagina de werktekening. Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Geef je wensen en ideeën aan ons door. Onze grafische vormgeefster gaan graag voor je aan de slag. Wil je een blikken look-a-like van jullie bus? Zorg dan voor voldoende beeldmateriaal en wij maken het helemaal in orde.

Vraag voor de bedrukking een offerte aan of neem contact op!

Instelkosten voor all-over bedrukking bedragen eenmalig € 195,-
De productietijd ligt tussen de 12 en 13 weken. Je ontvangt van ons altijd monsters, voordat de busblikken daadwerkelijk in productie gaan.

Transportkosten: v.a. 2.000 stuks € 125,- en 
v.a. 3.000 stuks € 175,-.
Let op: transportkosten worden niet automatisch toegevoegd aan je bestelling. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging met de exacte kosten. 

Naast het busblik bieden wij ook een vrachtwagenblik aan. Deze is een maatje groter en heeft 8 draaiende wieltjes. Bekijk het all-over bedrukt vrachtwagenblik hier.

Wij kunnen het blik leveren met veel verschillende soorten vullingen. Heb je speciale wensen? Neem gerust contact op. Wij denken graag met je mee.

Wil je meer informatie over het busblik? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen je graag! 

All-over bedrukt busblik

Specificaties

Afmetingen 195 x 108 x 107 mm
Gewicht 235 gram
Inhoud vulling naar wens

Downloads

All-over bedrukt busblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
All-over bedrukt busblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
2000 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!