• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Alcoholvrij borrelblik

Basisprijs per stuk € 15,95

Een heerlijk alcoholvrij borrelblik waar alles in zit wat je nodig hebt voor een heerlijke borrel of spannende WK. We vullen het blik met heerlijke borrelnootjes, de bekende Tony's Chocolonely mini reep en lekkere BiFi worstjes. Maak het helemaal af door een bedrukking en kaart naar eigen ontwerp toe te voegen, zo verras je jouw relaties optimaal en kan je een echte WK sfeer meegeven!

Alcoholvrij borrelblik

Voor de alcoholvrije borrelaars

Verstuur dit borrelblik naar jouw medewerkers, klanten of overige relaties die wel een borrel verdienen. Met dit geschenk wordt de borrel sowieso een feest. Bij dit leuke blik is ook gedacht aan degene die geen alcohol drinken: De Sir James 101 Bitter Aperitif is namelijk een alcoholvrij drankje met een frisse smaak van sinaasappel en kruiden. Daarnaast vind je in dit blik de lekkerste variant van Duyvis Borrelnootjes terug: Provençale. Nog steeds niet overtuigd? De zalige BiFi Worstjes en de mini Tony's reep laten je zeker niet meer twijfelen.

Inhoud borrelblik

In dit borrelblik vind je de volgende inhoud terug: 

  • Sir James 101 Bitter Aperitif (alcoholvrij)
  • Duyvis Borrelnootjes Provençale - 45 gram
  • Mini Tony's Chocolonely - melk 50 gram
  • BiFi worstjes - 60 gram 
  • Persoonlijke kaart

Unieke bedrukking

Wil je dit oranje geschenk een echte WK-vibe meegeven? Voeg dan een persoonlijke bedrukking toe aan het blik. Je kan het deksel van het blik volledig laten bedrukking met een ontwerp naar keuze, bijvoorbeeld dus een feestelijk oranje ontwerp. Maar je kan ook jouw huisstijl en logo naar voren laten komen, zodat je ook nog zorgt voor extra exposure voor je merk. Daarnaast kun je aan dit borrelblik ook een kaart toevoegen, waarin je een boodschap aan de ontvanger kan verzorgen. Genoeg mogelijkheden tot personaliseren dus.

Heb je moeite met het maken van het ontwerp? Onze grafische afdeling zit klaar om je te hulp te schieten. Zij zitten boordevol creativiteit om de leukste ontwerpen te creëren. Geef wel even je wensen door en dan komt het helemaal goed!

Alcoholvrij borrelblik

Specificaties

Afmetingen 165 x 165 x 67 mm
Inhoud Sir James 101 Bitter Aperitif (alcoholvrij), Duyvis Borrelnootjes Provençale - 45 gram, Mini Tony's Chocolonely - melk 50 gram en BiFi worstjes - 60 gram 

Downloads

Alcoholvrij borrelblik

Info bedrukking

Mogelijkheid tot bedrukking:

Het alcoholvrije borrelblik kan volledig bedrukt worden in kleur.

Daarnaast is het mogelijk om een kaart te laten bedrukken. Voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten van €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De producten worden pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Alcoholvrij borrelblik

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Alcoholvrij borrelblik

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 15,95
150 € 15,80
250 € 15,65
500 € 15,55
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!