• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Sinterklaas Fudge

Basisprijs per stuk € 4,45

Stoom je sinterklaaspakket helemaal klaar voor het grote sinterklaasfeest met dit originele tasje. Vol met sinterklaassnoep weet je dat je hiermee wel gebakken zit! Alleen nog het tasje personaliseren et voila jouw cadeau is klaar. 

Sinterklaas Fudge

Fudge blokjes

Wordt dit het sinterklaasgeschenk van 2021? De Sint zou het wel weten.. In dit sinterklaastasje zit de traditionele Bolletje kruidnoten, maar ook vanille fudge verpakt. Je kunt zelf nog kiezen om er ook sinterklaasschuimpjes aan toe te voegen van 50 gram. Dit maakt zo’n geschenk als deze wel helemaal af.

Het tasje van Sint

De pieten weten wel hoe ze een leuk pakket samen moeten stellen. Na al het snoepgoed geproefd te hebben, wisten de pieten wat er in gekocht moest worden. Naast het passende tasje, dat helemaal in sinterklaas thema is, zitten ook de bekendste sinterklaaslekkernijen hierin verpakt.

  • Vanille Fudge 150 gram
  • Bolletje kruidnoten 50 gram
  • Schuimpjes 50 gram (optioneel)

Laat dit geschenk op kantoor bezorgen zodat je het zelf persoonlijk aan jouw collega’s kunt overhandigen. Het zal nog lastig worden om er niet heel de dag van te snoepen. Wie van jouw collega’s zal er met een leeg tasje naar huis gaan?

Personalisatie

De ontvangers zullen wel denken dat dit cadeau afkomstig is van de goede Sint, maar niets is minder waar. Dit geschenk is afkomstig van jou en dat mogen de ontvangers wel weten. Voeg daarom een zak-tag toe aan dit tasje, zo zien zij aan wie ze dit geschenk te danken hebben. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening. Download deze en maak een leuk ontwerp of laat er een leuke boodschap op achter. Heb je even geen tijd of geen inspiratie? Geen probleem! Wij hebben een heel team aan pieten op de grafische afdeling voor jou klaar zitten. Geef jouw wensen aan ons door en upload je logo, zo kunnen wij direct voor jou aan de slag gaan. 

Sinterklaas Fudge

Specificaties

Afmetingen L 16 x B 7 x H 15 cm
Inhoud Vanille Fudge 150 gram - Bolletje kruidnoten 50 gram - Schuimpjes 50 gram (optioneel)

Downloads

Sinterklaas Fudge

Info bedrukking

Mogelijkheden personalisering:

Aan het tasje kan een eigen tag worden vastgemaakt. Deze tag wordt volledig naar wens voor je opgemaakt of kan je zelf vorm geven.

Voor het instellen van je personalisatie rekenen wij eenmalige instelkosten, deze bedragen €37,50.

Sinterklaas Fudge

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Sinterklaas Fudge

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,45
100 € 4,40
250 € 4,30
500 € 4,15
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!