Roomboter cake XL met eigen logo

Basisprijs per stuk € 10,79

Heerlijke, grote roomboter cake gemaakt met 100% roomboter. Voorzien van een logo of volledig eigen ontwerp bedrukking. Val in de smaak bij klant en relatie!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Roomboter cake XL met eigen logo

Heerlijke XL roomboter cake bedrukt met jouw eigen ontwerp of logo!

Een heerlijke roomboter cake, met 100% roomboter, ambachtelijk gebakken door onze gerenommeerde cakebakkers. Dat proef je! De mooie, grote cake is 30 cm lang. De bovenzijde is voorzien van een eetbare bedrukking, waarvoor jij een eigen logo of design kunt aanleveren. 

✔ Ambachtelijk gebakken 
✔ Logo, foto en/of boodschap als eetbare print
✔ Lekker in beeld bij al je klantrelaties
✔ Geschikt voor ieder geefmoment

Eetbare bedrukking

Het te bedrukken oppervlak op de cake is 255 x 55 mm. Gebruik deze afmeting voor het opmaken van jouw eigen design. Het is ook mogelijk om enkel een logo en/of tekst aan te leveren. Of zet ons creatieve team aan het werk! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp voor de bedrukking.

Jouw logo of design wordt in full colour gedrukt op een eetbare, zogeheten 'icing sheet'. De bovenzijde van de cake wordt voorzien van een laagje glazuur, waarop de icing sheet wordt geplakt. De icing sheet heeft een neutrale smaak, waardoor de heerlijke smaak van de roomboter cake tot zijn recht blijft komen.

De roomboter cake wordt gepresenteerd op een kartonnen tray en verpakt in een plastic folie. Aan de sluiting van de folie kan eventueel een kaartje worden toegevoegd. Zo kun je, naast de bedrukking, nog een extra boodschap achter laten. 

Een leuk, persoonlijk geschenk voor klanten en relaties. Verras klantrelaties bij een volgend bezoek met een heerlijke roomboter cake! Of heb je iets te vieren met het personeel? Schenk hen allemaal of per afdeling/vestiging een cake. Uit een roomboter XL cake gaan circa 13 plakken. 

Roomboter cake XL met eigen logo

Specificaties

Afmetingen 300 x 110 x 80 mm
Gewicht 900 gram
Inhoud 1 cake XL
Houdbaarheid Bij levering 21 dagen
Roomboter cake XL met eigen logo

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking op de cake wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De cakes worden pas voorzien van een bedrukking, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Roomboter cake XL met eigen logo

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
75 € 10,59
100 € 10,19
250 € 9,79
500 € 9,39
1000 € 8,59
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!