Roomboter cake L met eigen logo

Basisprijs per stuk € 5,89

Heerlijke cake gemaakt met 100% roomboter. Voorzien van een logo of volledig eigen ontwerp bedrukking. Val in de smaak bij al je klanten en relaties!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Roomboter cake L met eigen logo

Heerlijke roomboter cake bedrukt met jouw eigen design of logo

Een ambachtelijke cake, met 100% roomboter, gebakken voor onze gerenommeerde cakebakkers. Dat proef je! De roomboter cake heeft een lengte van 20 cm. De bovenzijde van de cake voorzien wij van een eetbare print met jouw logo of volledig eigen design.

✔ Ambachtelijk gebakken 
✔ Logo, foto en/of boodschap als eetbare print
✔ Lekker in beeld bij al je klantrelaties
✔ Geschikt voor ieder geefmoment

Eetbare bedrukking

Het te bedrukken oppervlak van de cake is 155 x 55 mm. Gebruik deze afmeting om een eigen design op te maken. Het is ook mogelijk om enkel een logo en/of tekst aan te leveren. Of laat ons creatieve team je helpen met een passend design! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een uniek ontwerp bedrukking.

Jouw logo of design wordt in full colour gedrukt op een eetbare, zogeheten 'icing sheet'. De bovenzijde van de cake wordt voorzien van een laagje glazuur, waarop de icing sheet wordt geplakt. De icing sheet heeft een neutrale smaak, waardoor de heerlijke smaak van de roomboter cake tot zijn recht blijft komen.

De roomboter cake L wordt gepresenteerd op een kartonnen tray en verpakt in een plastic folie. Aan de sluiting van de folie kan eventueel een kaartje worden toegevoegd. Zo kun je, naast de bedrukking, nog een extra boodschap achter laten. 

Een leuk, persoonlijk geschenk voor klanten en relaties. Neem bijvoorbeeld bij je volgende klantbezoek deze heerlijke cake mee! Of heb je iets te vieren met het personeel? Schenk hen allemaal of per afdeling/vestiging een cake. Uit één cake gaan circa 8 plakjes. 

Roomboter cake L met eigen logo

Specificaties

Afmetingen 200 x 100 x 70 mm
Gewicht 450 gram
Inhoud 1 cake L
Houdbaarheid Bij levering 21 dagen
Roomboter cake L met eigen logo

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking op de cake wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. De cakes worden pas voorzien van een bedrukking, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Roomboter cake L met eigen logo

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
75 € 5,79
100 € 5,59
250 € 5,39
500 € 5,19
1000 € 4,89
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!