Scoor de leukste EK geschenken en speel in op de oranje koorts. Hup Holland Hup!
 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

 

Fortune Factory kleurt Oranje

Doe jij mee met onze EK-Poule?

Fortune Factory EK-Poule

Speel gratis mee in onze Oranje Poule

Scheidsrechters klaar? Voetballen maar! Maar liefst 7 jaar hebben 'we' buitenspel gestaan, maar nu is het Nederlands Elftal eindelijk weer van de partij op een eindtoernooi. De mannen van Frank de Boer gaan deze zomer alles op alles zetten om de leeuw niet in zijn hemd te laten staan. Ook bij Fortune Factory loopt de Oranje koorts op, Met alle enthousiaste supporters die zich gemeld hebben voor onze EK Oranje Poule kunnen we niet wachten op de aftrap. Onder aanvoering van Memphis Depay en Frenkie de Jong zijn we weer helemaal terug. Doen we deze zomer mee voor de prijzen? Of sneuvelen we vroeg in het toernooi? Jij mag het zeggen! Doe met jouw bedrijf mee met de Fortune Factory voetbalpoule en win te gekke prijzen. Dit wil je niet missen!

Prijzen

Wat kan ik winnen?

Is jouw bedrijf de meestervoorspeller van het EK 2021? Dan val je in de prijzen. De winnaar van de Fortune Factory Oranje voetbalpool ontvangt een voetbaltafel geheel in de clubkleuren van jouw organisatie. Trap met je collega's een balletje tijdens de VrijMibo of in je lunchpauze. Zie jij deze tafel van topkwaliteit al staan in jullie kantine?

Daarnaast val je met een zilveren en bronzen medaille ook in de prijzen. Pak jij de zilveren medaille? Dan ontvang je de officiële Uniforia EK voetbal en kan jij goals scoren net als Wijnaldum. De derde plek ontvangt een doos Fortune Cookies met maar liefst 250 gelukskoekjes. Zelfs stuk brengen ze nog geluk

Voetbaltafel Fortune Factory Ek poule
Win je eigen voetbaltafel!

Waar kan ik tekenen?

Trek snel een sprintje naar de aanmeldpagina voor de EK-Pool en schrijf je gratis in! Tekenen is dus niet nodig, aanmelden wel. Via de link kan je een eigen account aanmaken en doe je direct mee in de Fortune Factory pool. Zorg dat je voor het begin van de eerste wedstrijd op 11 juni om 21.00 uur je voorspellingen ingevuld hebt. In eerste instantie vul je de poulefase van het EK in. Na de poulefase is het tijd voor de tweede helft en mag je de knock-out rondes van het toernooi voorspellen.

Direct na het invullen van je voorspelling, ontvang je je eerste wedstrijd-premie: Een handige EK-kalender als geheugensteuntje voor alle vervolgwedstrijden. Geef hem een prominente plek op je afdeling, keuken of kantine! Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat jouw Fortune Factory EK-Kalender zo snel mogelijk jouw kant op komt.

voetbalkalender
De postbode is al onderweg!

Ontvang een EK-kalender

Vul, na het invullen van je voorspellingen, onderstaand je gegevens in en ontvang gratis de Fortune Factory EK Kalender in de brievenbus. Zo mis je geen enkele wedstrijd!
Oranje boven!

Scoor de leukste EK-geschenken

Benieuwd naar onze verwachtingen?

Voorspellingen van de Fortune Factory medewerkers

 • Michiel
  We worden kampioen!

  Michiel

  "Eindelijk zijn we er weer bij! Ondanks dat de voorbereiding misschien niet heel soepel verliep verwacht ik veel van Frenkie de Jong, Wijnaldum en De Ligt. De poulefase komen we makkelijk doorheen, daarna zal het wat lastiger worden. Maar het Nederlands elftal heeft juist laten zien dat ze goed zijn in toppers. Ik verwacht dat we op 11 juli de cup omhoog kunnen tillen!"

 • Jeanette
  Afwachten...

  Jeanette

  "Nederland is niet de topfavoriet maar ik denk dat ze de poulefase wel door kunnen komen (als winnaar). Daarna zouden we in de achtste finale nog wel een lastige tegenstander kunnen krijgen. Hopelijk komen we daar goed doorheen en zouden we nog wel eens de kwart-/halve finale kunnen bereiken."

 • Bas
  Hopen op een wonder

  Bas

  "Nederland zie ik meer als outsider dan als topfavoriet op het EK. Onder Frank de Boer is het voetbal toch een stukje minder dan onder Ronald Koeman. Ik hoop op een wonder, maar ik denk dat landen als Frankijk, België en Portugal toch een stukje sterker zijn dan Oranje. Ik verwacht dat de kwartfinale 'ons' Waterloo wordt, maar op zo'n toernooi weet je het natuurlijk nooit..."