• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Hou je taai!

Basisprijs per stuk € 7,25 € 8,77 incl. BTW

Leuke bewaarblikken gevuld met 200 gram 'hou je taai' poppetjes. Het 'Hou je taai! blikje' wordt opgemaakt met jouw sinterklaasboodschap, gedicht en logo.

Hou je taai!

Hou je taai! - Origineel geschenk

December is natuurlijk niet alleen maar eten en lol maken. Voor veel mensen is het deze maanden juist hard werken! Met dit 'Hou je taai! blikje' op hun bureau komen zij deze drukke periode wel door!

Dit originele blik is gevuld met 200 gram (ca. 20 stuks) 'hou je taai' poppetjes. Het 'Hou je taai! blikje' is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van een persoonlijk label, of je kunt kiezen voor één van onze standaard labels met daarop jouw logo. Het geschenk is nog leuker wanneer we het opmaken met het bedrijfslogo en bijvoorbeeld een (zelfgemaakt) Sinterklaasgedicht!

Je kunt jouw eigen ontwerp maken op basis van het stramien, onder het kopje 'specificaties'. Dit kan geheel naar eigen wens worden opgemaakt en worden geüpload. Heb je wel ideeën, maar moeite met de uitvoering? Geen probleem, deel hierboven je wensen en/of ideeën. Ons creatieve team gaat aan de slag om een uniek ontwerp voor jouw 'Hou je taai! blikje' te maken! 

Voor het personaliseren worden startkosten gerekend van €37,50. Tevens kunnen wij de deksel bedrukken met logo of eigen ontwerp voor €0,65 p/st.

Hou je taai!

Specificaties

Afmetingen 112 x 130 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud ca. 200 gram (ca. 20 stuks) 'hou je taai' poppetjes.
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Hou je taai!

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blikje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Hou je taai!

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Hou je taai!

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 7,25 (€ 8,77 incl. BTW)
50 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
100 € 6,49 (€ 7,85 incl. BTW)
250 € 6,25 (€ 7,56 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!