Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis
Zomergeschenken en giveaways

Zomergeschenken en giveaways

Geschenken en giveaways perfect voor de zomer! Verras klanten, bezoekers en personeel met een zomergeschenk of verfrissende giveaway en communiceer tegelijkertijd jouw persoonlijke boodschap! Promoot jouw bedrijf, merk, product of evenement met een zomers relatiegeschenk. Van een kweekset met eetbare bloemen voor door een zomerse salade, tot waterijsjes met jouw eigen ontwerp etiket. Bekijk het volledige zomergeschenken assortiment hieronder!

Zomertoppers

 • 9 producten

 • Strand slipper

  Strand slipper

  Vanaf € 5,85 € 7,08 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Slipperdag

  Slipperdag

  Vanaf € 5,55 € 6,72 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Zon zee en een slipper

  Zon zee en een slipper

  Vanaf € 5,35 € 6,47 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Goudstaaf met Fortune Cookies

  Goudstaaf met Fortune Cookies

  Vanaf € 5,65 € 6,84 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Happy Bee-day

  Happy Bee-day

  Vanaf € 5,15 € 6,23 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Taartje in bloemenverzenddoosje

  Taartje in bloemenverzenddoosje

  Vanaf € 5,85 € 7,08 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Snoep in blik met klipsluiting

  Snoep in blik met klipsluiting

  Vanaf € 5,80 € 7,02 incl. BTW
  Minimale afname: 10
 • Vogelhuisje met bloembollen

  Vogelhuisje met bloembollen

  Vanaf € 5,90 € 7,14 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Het Bloemenbroednest

  Het Bloemenbroednest

  Vanaf € 5,65 € 6,84 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Zomer relatiegeschenken voor personeel en collega's

Wanneer de dagen langer worden, de zon meer gaat schijnen en de temperatuur stijgt, weten we allemaal: de zomer staat voor de deur! Een mooi moment om als werkgever je waardering uit te spreken met zomergeschenken voor personeel en collega's. Laat je waardering aan hen zien en wens hen een fijne zomer toe. Verras je relaties met een zomerse giveaway of een persoonlijk zomers relatiegeschenk. Jouw personeel en collega's zullen gegarandeerd aangenaam verrast zijn!

Bekijk hierboven ons assortiment zomergeschenken: met diverse greengifts, maar ook verfrissende giveaways, zoals waterijsjes en flesjes water met een etiket in bedrijfseigen huisstijl. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke zomergeschenk.

Unieke zomer relatiegeschenken

Bij Geluk.com vind je een zeer ruim aanbod aan unieke, verrassende en lekkere zomer relatiegeschenken die je kunt geven aan je medewerkers, klanten of andere zakelijke relaties. Laat ze verrassen tijdens de zomer met een uniek zomergeschenk, juist wanneer ze niet verwachten iets te krijgen. Bij ons vind je verschillende zomerpakketten, zomercadeaus, zomerse giveaways en andere geschenken gerelateerd aan de zomer. De keuze is reuze en er is voor elk wat wils, ook binnen verschillende budgetten.

Promotie maken met zomergeschenken

Lange dagen vol zon en aangename temperaturen, het is zomer en de vakanties staan voor de deur. Een seizoen dat volledig in het teken staat van ontspanning en plezier: het ultieme zomergevoel! Een mooi moment om daar als bedrijf op in te spelen en het zomergevoel te koppelen aan jouw bedrijf. Promoot jouw merk, dienst of product met zomergeschenken als giveaways, promo items of een postmailing en kom op een unieke manier onder de aandacht bij jouw doelgroep en (potentiële) klanten.

Zomergeschenken personaliseren

Schenk (potentiële) klanten en bezoekers op een warme zomerdag een beetje verfrissing in de vorm van een flesje bronwater, waterijsje, pakje kauwgom of mints. Allemaal voorzien van een bedrukking in eigen huisstijl. Bij ons kun je verschillende zomerartikelen bedrukken met eigen logo, zelfverzonnen teksten of in de kleuren van jouw bedrijf. Naast deze producten kun je ook zelf je zomergeschenken samenstellen door bijvoorbeeld zelf de inhoud, kleuren en variaties te kiezen.

Natuurlijk verdienen je bestaande klanten ook een blijk van waardering. Kies voor de zomer als contactmoment en verras je personeel met een zomercadeau dat perfect past bij de zomer! Schenk een zomer relatiegeschenk of een zomerse postmailing.

Zomergeschenken per post

Ben je op zoek naar brievenbusgeschikte zomergeschenken en wil je de zomercadeaus voor je personeel, klanten of andere zakelijke relaties per post versturen? Dat kan gemakkelijk met onze brievenbusgeschenken. Verras jouw relaties, collega’s en klanten met een zomers relatiegeschenk dat tot de deurmat bezorgd zal worden. Wat dacht je van een borrelpakket via de brievenbus? Hoe leuk is dat!

Maak je geen zorgen over de inhoudt van onze brievenbus zomergeschenken. Deze zijn namelijk, ondanks het praktische formaat, vooralsnog rijkelijk gevuld met allerlei leuke, lekkere en verrassende zomerartikelen. Lever voor onze geschenken die per post verzonden kunnen worden een adressenbestand aan. Wij zullen ervoor zorgen dat deze zomergeschenken veilig bij de klant zullen komen.