Filter

Laatste voorraden! Bekijk onze last-minute sinterklaasgeschenken.
  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Groene vingers

Wie groen doet, goed ontmoet. Combineer het thema 'duurzaam' en 'gezond' met een groen, groeiend geschenkje. Maak een keuze uit een verpakking in een jutezakje, een blikje of doosje. "Pluk je Geluk" met een echt Klavertje Vier of vier de zomer met een kweekset voor Zonnebloemen. Uiteraard kan ieder geschenkje worden bedrukt in de gewenste huisstijl en worden gepersonaliseerd met eigen logo of teksten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Duurzame zomergeschenken

Ben je op zoek naar duurzame en groene zomergeschenken voor je personeel, klanten of andere zakelijke relaties. Onze ‘Groene vingers’ zomerproducten zijn speciaal samengesteld voor liefhebbers van groen, natuur en duurzaamheid. Kies bijvoorbeeld voor het bananenboom kweeksetje en kweek je eigen bananenboom gewoon in je achtertuin! Ben je meer van de flora en fauna? Kies dan voor het vogelhuisje met bloembollen met als inhoud een mix van verschillende voorjaarsbollen verpakt in een vrolijk kunststof huisje die je buiten kunt ophangen. Ons ‘Groene vingers’ assortiment heeft voor elk wat wils en je vindt hier gegarandeerd een geschenk voor de groenliefhebber.

Groene relatiegeschenken personaliseren

Onze ‘Groene vingers’ zomerartikelen kun je ook personaliseren om ze zo nog persoonlijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld ieder geschenk laten bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf of laat je jouw logo terugkomen op de geschenken. Bij geselecteerde producten kun je ook een kaartje toevoegen met een eigen persoonlijke tekst. Laat hiermee je waardering zien aan je personeel of breng een boodschap over aan je klanten of andere relaties.

Advies of hulp nodig?

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je advies nodig betreft een passend zomergeschenk of wil je graag hulp bij het kiezen of het samenstellen van de duurzame zomer relatiegeschenken? Geen probleem! Ons team helpt je graag om het perfecte zomercadeau te kiezen of samen te stellen. Bel ons gerust op +31 (0)78 890 77 66 of stuur ons een mail naar verkoop@geluk.com en wij helpen jou graag verder!