• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bananenboom kweeksetje

Basisprijs per stuk € 2,49 € 3,01 incl. BTW

Een bananenboom die tegen de Hollandse kou kan. Een echt ecologisch verantwoord geschenk. Dit leuke geschenk wordt verpakt in een blikje waarvan je de wikkel zelf kunt ontwerpen.

Bananenboom kweeksetje

Bananenboom kweeksetje met gepersonaliseerde wikkel bestellen?

Dit kweeksetje groeit uit tot een heuse bananenboom en kan tegen de Nederlandse winters. Het kweeksetje voor de bananenboom wordt verstopt in een leuk blikje waarvan de wikkel helemaal zelf te ontwerpen is.

Download de werktekening en begin te ontwerpen. Maak een mooi ontwerp in de huisstijl van je bedrijf met je logo of een eigen tekst erop.

Onze grafische afdeling kan, mocht het zelf ontwerpen niet helemaal lukken, helpen met het ontwerp voor de wikkel. Ze maken, met hun jarenlange ervaring, een passend ontwerp voor je in de huisstijl van je bedrijf volledig naar jouw wensen.

De kweekset bevat het volgende: een turftablet en een zakje zaden. De kweekset vullen we aan met een groei-instructiekaartje. Het is daarnaast ook mogelijk om de groei-instructies te verwerken op het label, dat om de romp van het blik wordt bevestigd.

Groei-instructies

Het wordt aangeraden de zaden voor het zaaien eerst 24 tot 48 uur te laten weken in water met een temperatuur van 32 tot 34 graden Celcius. Dit zal de harde zaadschil zachter maken en de kieming doen versnellen. Hiervoor vul je een beker met lauw water. Nadat je de zaden in de beker hebt gedaan pak je de beker in met aluminiumfolie. Zo blijft het geheel goed op temperatuur. De ingepakte beker zet je vervolgens op de verwarming. Een thermosfles is hier natuurlijk ook geschikt voor. Het water moet elke 12 uur worden ververst. Zaden die hierna nog drijven of 'rammelen' als je ermee schud kun je verwijderen, deze zullen niet kiemen. Leg de zaden vervolgend op de aarden en bedek ze met een dun laagje aarde (ca. 1 cm). Zet het potje op een warme en lichte plaats in de woonkamer bij ca. 20 tot 25 graden Celcius. Houd de aarde tot de kieming matig vochtig, dit kan 2-3 maanden duren. De zaaiing circa om de 2 of 3 maanden in een grotere pot zetten.

Bananenboom kweeksetje

Specificaties

Downloads

Bananenboom kweeksetje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bananenboom kweeksetje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 2,49 (€ 3,01 incl. BTW)
100 € 2,39 (€ 2,89 incl. BTW)
250 € 2,29 (€ 2,77 incl. BTW)
500 € 2,19 (€ 2,65 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!