Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Chocoladeletter in doosje

Een heerlijke chocoladeletter in doosje! Ons assortiment bestaat uit verschillende chocoladeletters in doosje. Zo heb je een kleine 80 grams chocoladeletter, ideaal om uit te delen aan bezoekers en gasten. Maar je kan ook gaan voor luxe chocoladeletter, gemaakt van Belgische chocolade, om je personeel eens goed te verwennen! Laat je waardering blijken en verras je klanten en collega's met een leuke attentie op 5 december. 

 • 1 product

 • Chocoladeletter in feestelijk doosje, 40 gram

  Chocoladeletter in feestelijk doosje, 40 gram

  Vanaf € 0,90 € 1,09 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Chocoladeletters in doosje voor 5 december

Verras het personeel, je collega's en klanten met een chocoladeletter in een mooie doos. De rode vensterdoos geeft de letter een klassieke uitstraling. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Van een uitdeel letter van 80 gram tot een geschenkverpakking met een chocoladeletter met eigen design. Een verrassing die zeker in de smaak gaat vallen!

Alle chocoladeletters zijn verkrijgbaar in de letters A t/m Z. Bestel de chocoladeletters in de eerste letter van jullie bedrijfsnaam. Kies voor de smaak melk, puur of wit, of laat je verrassen en ga voor een mix aan smaken.

Chocoladeletters in doosje met jouw bedrijfsnaam

Bestaat jouw bedrijfsnaam toevallig uit 3 letters? Dan heb jij dit jaar een wel heel origineel sinterklaasgeschenk: een mooie cadeauverpakking, gevuld met 3 chocoladeletters die samen de bedrijfsnaam vormen. De smaken bepaal jij zelf. Allemaal in melk of een mix aan smaken? Het kan allemaal. De chocoladeletters liggen in een blister die op maat gemaakt wordt.

Je eigen chocoladeletter doosje

Het is mogelijk om je chocoladeletter te laten verpakken in een volledig custom-doosje. Zo heb je echt een uniek sinterklaasgeschenk voor het einde van het jaar. Zo'n chocoladeletter doosje is ideaal om in te zetten als marketingtool. Deel het uit aan je loyale klanten omdat je de samenwerking waardeert of geef het weg als givea-away.

Je kunt de vensterdoosjes met chocoladeletters online bestellen. Upload je ontwerp en wij zorgen voor de rest! Uiteraard is het ook mogelijk om het doosje door ons team van grafisch vormgevers op te laten maken.