• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Chocoladeletter S Color Fun

Basisprijs per stuk € 7,30 € 8,83 incl. BTW

Vrolijk gekleurde chocoladeletter! Verkrijgbaar in melk, puur en wit. Te personaliseren met een sleeve naar eigen ontwerp.

Dit products is helaas niet meer te leveren voor 5 december!

 

Chocoladeletter S Color Fun

Vrolijk gekleurde chocoladeletter! Personaliseer de sleeve!

Een vrolijk gekleurde chocoladeletter, als geschenk aan al je klanten en collega's. Deze letter is verkrijgbaar in melk, wit en puur. Voor elk wat wils!

De Color Fun chocoladeletter wordt verpakt in een rode geschenkdoos. Naar wens kunnen wij de letter personaliseren. Dit doen wij door middel van een sleeve, die wij om het rode doosje schuiven. De sleeve wordt full colour bedrukt met een ontwerp of print die jij zelf kunt aanleveren.

Download de werktekening en maak daar je eigen ontwerp sleeve in op. Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar! Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

In de opties kun je de keuze maken voor melk, pure of witte chocoladeletters. Een mix aan smaken is ook mogelijk. Vraag hiervoor wel even een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Chocoladeletter S Color Fun

Specificaties

Afmetingen 150 x 210 x 20 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud chocoladeletter melk, puur of wit (200 gr)
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Chocoladeletter S Color Fun

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Alle chocoladeletters kunnen wij personaliseren door middel van een sleeve. De sleeve wordt full colour bedrukt, naar eigen ontwerp. Voor de bedrukking van de sleeve wordt eenmalig €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocoladeletter S Color Fun

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocoladeletter S Color Fun

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?