Cadeau voor de juf

Bedank de juffen op jouw school ook eens voor hun inzet. Onderstaande presentjes zijn helemaal in de stijl als cadeau voor de juf. Zij zullen deze gifts zeker met een vrolijk gevoel ontvangen! Bij Fortune Factory staan wij voor je klaar om het geluksgevoel op een zo'n persoonlijk mogelijke manier over te brengen. Zie je iets leuks maar is het het net niet? Wij staan voor je klaar om je te helpen!

cadeau voor de juf: 9 logo bonbons in geschenkdoos

Cadeau voor de juf bonbons

Niets verteld "bedankt" beter dan een doosje bonbons. Daarom is het nog leuker als je deze gepersonaliseerd geeft als cadeau voor de juf. Maak jouw eigen ontwerpen en laat deze bedrukken op de bonbons zelf. Bekijk logo bonbons hier


Koffie kweekset in krijtmok - juf

cadeau krijtmok voor juf

Zijn jouw juffen ook zo verzot op koffie? Laat ze eens hun eigen koffiebonen kweken in deze kweekset. Het zorgt gegarandeerd voor een unieke verrassing.

Bekijk Koffie kweekset hier

Emmertje Schoolkrijt

Cadeau Emmertje met Schoolkrijt

Heerlijk eetbaar schoolkrijt geef je natuurlijk aan jouw juffen als presentje. Deze doorzichtige emmer kan naderhand leuk gebruikt worden als pennenbakje. Een ideaal cadeau voor de juf. Bekijk Emmertje met Schoolkrijt hier


Melkpakje met Snoepjes

Melkpakje met snoepjes

Geef dit melkpakje cadeau aan jouw juffen. Je kunt deze geheel personaliseren met een eigen opdruk en vullen met snoep naar jouw eigen keuze.

Bekijk Melkpakjes met Snoepjes hier

Schoolkrijtjes in Krijtblik

schoolkrijtjes in krijtblik voor juf

Een leuk klassiek krijtblik gevuld met eetbare schoolkrijtjes. Ontwerp jouw eigen label voor om het blik en geef de juf een leuk presentje. Je kunt op het deksel met krijt ook een persoonlijke boodschap schrijven. Let wel op! Het krijtblikje wordt gevuld met schoolkrijtjes om van te snoepen en geleverd met echte krijtjes om het blikje mee te beschrijven.

Bekijk Schoolkrijtjes in Krijtblik hier