Laatste voorraden! Bekijk onze last-minute sinterklaasgeschenken.
  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Borrelbroodpakket

Basisprijs per stuk € 13,00

Wat is nou lekkerder dan zelf gebakken brood? Met dit borrelbroodpakket tover je een heerlijke Italiaanse foccacia op tafel. De lekkere smeersels maken het pakket helemaal af. Is het al borreltijd?

Borrelbroodpakket

Heerlijk borrelen

Dit blik vol met lekkers is speciaal voor de echte borrelaars, die de vrijmibo zeker niet overslaan. In dit blik vind je een mix voor de perfecte Focaccia. Het enige wat je toe hoeft te voegen aan het broodmengsel is 240 ml water. Na 20 tot 30 minuten is het borrelbrood klaar en is het genieten geblazen. Dit Italiaanse brood kun je lekker oppeuzelen met heerlijke spreads, die je ook terug in het blik vindt.

In dit pakket vind je de volgende producten terug:

  • Mix voor Pineut focaccia borrelbrood
  • Polli Pesto a La genovese 190 gram
  • Hummus spread 25 gram
  • Tuna spread 25 gram

Voor de thuisborrelaars

Borrel je altijd met je collega’s op kantoor, maar zit dat er niet meer in door de coronapandemie? Geef dan dit borrelbroodpakket cadeau. Met dit heerlijke geschenk kan de ontvanger zelf aan de slag in de keuken. Na het piepen van de oven hoef je enkel het brood te snijden, de spreads erop te smeren en een lekker drankje te openen. Tijd voor de borrel!

Personaliseren

Wil je dit borrelbroodpakket volledig naar je hand zetten? Dat kan! Het is namelijk mogelijk om het blik te bedrukken met een eigen ontwerp. Zo kun je jouw blik een echte ‘borrel-look’ meegeven. Het is ook een goed idee om het blik te bedrukken in de kleuren van jouw huisstijl en jouw logo. Als de inhoud van het blik tijdens de borrel opgesmikkeld is, kan de ontvanger dit blik nog voor lange tijd gebruiken. Dat is nog eens een duurzaam relatiegeschenk!
Naast het bedrukken van het blik, is het ook mogelijk om een kaart toe te voegen in het blik. Zo geef je een persoonlijk boodschap mee aan jouw medewerkers, klanten of overige relaties die dit borrelbroodpakket ontvangen.

Kun je wel wat hulp gebruiken van ons team op de grafische afdeling voor het ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op! 

Borrelbroodpakket

Specificaties

Afmetingen 165 x 165 x 67 mm
Inhoud Mix voor Pineut focaccia borrelbrood, Lie Gourmet Pesto 120 gram, Hummus spread 25 gram, Tuna spread 25 gram

Downloads

Borrelbroodpakket

Info bedrukking

Mogelijkheid tot bedrukking:

Het borrelbroodblik kan volledig bedrukt worden in kleur. Daarnaast is het mogelijk om een kaart te laten bedrukken. Voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten van €37,50.

Downloads

Borrelbroodpakket

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Borrelbroodpakket

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 13,00
150 € 12,85
250 € 12,50
500 € 12,00
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!