Nieuwe Sinterklaasgeschenken voor personeel in 2021

Nieuwe Sinterklaasgeschenken voor personeel in 2021

We snappen dat je dit jaar echt uit wilt pakken met een prachtig sinterklaasgeschenk voor personeel, klanten en relaties. Maak het geefmoment extra bijzonder en memorabel door dit jaar te kiezen voor een volledig origineel geschenk op maat, voorzien van eigen bedrukking. We hebben namelijk ook dit jaar weer een reeks prachtige en helemaal nieuwe sinterklaasgeschenken voor je samengesteld.

Sinterklaasgeschenken op maatSinterklaasgeschenk personeel

Een relatie- of sinterklaasgeschenk kan je op een mooie manier een hoop extra kracht meegeven. Dit doe je door het geschenk te laten bedrukken met een eigen logo, huisstijl en eigen persoonlijke boodschap. Zo wordt het weggeefmoment een waar geluksmomentje.

Onze geschenkbedenkers hebben de nieuwe sinterklaasgeschenken voor personeel met deze gedachte samengesteld. Het gevolg? Elk geschenk voor sinterklaas kan je helemaal naar wens personaliseren met een eigen logo, design en custom boodschap!

Nieuwe sinterklaasgeschenken voor 2021

Beijk hieronder greep uit de geschenkenzak van Sinterklaas.

Mini Europallet Sint lekkernijenMini europallet sint lekkernijen

Zie ginds komt de stoomboot, vol met mini europallets. Deze leuke mini europallets worden gevuld met de allerlekkerste sinterklaas lekkernijen. Verras personeel en klanten met deze gulle sinterklaaspallet gevuld met onder andere Milka Bastogne kruidnoten.

Te personaliseren met een sticker op de buitenzijde van de europallet. Kies voor een van onze standaardontwerpen met een eigen logo of maak helemaal zelf een ontwerp voor jouw mini europallet.


Amerigo's Gelukshoefijzer in sinterklaasdoosjeAmerigo's gelukshoefijzer in sinterklaasdoosje

Een prachtig sinterklaasdoosje dat te versturen is via de post naar al je personeel, klanten en relaties. Het sinterklaasdoosje is custom made en voorzien van rode sinterklaasbedrukking met de staf van sinterklaas. We vullen het doosje met het echte chocolade hoefijzer van Amerigo op een bedje van stro en een persoonlijke kaart.

De persoonlijke kaart kan je helemaal zelf vormgeven met een mooie persoonlijke boodschap gehuld in eigen huisstijl.


De zak van SinterklaasDe zak van Sinterklaas

♫ De zak van Sinterklaas ♫

De jute zak van Sinterklaas gevuld met de allerlekkerste sinterklaaslekkernijen. We vullen de leuke jute zak voor je met de lekkerste kruidnoten die je kunt krijgen, de Milka Bastogne kruidnoten, sinterklaasschuimpjes, chocolade munten en een chocoladeletter.

Maak van de zak van Sinterklaas een persoonlijk sinterklaasgeschenk en voeg een unieke tag aan de jute zak toe.


Bakken met geldBakken met geld

Strooi dit jaar niet met kruidnoten, maar met chocolade munten. 300 gram chocolade munten verstopt in een sinterklaas verzenddoosje samen met een persoonlijke kaart met eigen logo en uniek design.

Het doosje kan je versturen, wanneer je een adressenbestand aanlevert, naar al je klanten en personeel via de post!


Favoriet van SintFavoriet van Sinterklaas

De Sint kon dit jaar echt niet kiezen waar hij dit jaar mee wilde strooien. Hij heeft daarom zijn favoriete snoepgoed verzameld en verpakt in een sinterklaasdoosje. Wie zoet is krijgt, via de post, wat lekkers!

In het verzenddoosje kan je een eigen kaart toevoegen met unieke boodschap.


Spaarpot van SintSpaarpot van Sinterklaas

Vergeet alle verhalen over leprechauns, regenbogen en gouden potten aan het einde van de regenboog. Met deze pot pak je gegarandeerd goud. Een leuke weckpot gevuld met dik 300 gram chocolade munten om weg te geven aan personeel of klanten.

De weckpot is te personaliseren met custom design in combinatie met je eigen logo!