Iets lekkers cadeau doen met Pasen? Dit zijn onze favorieten

Iets lekkers cadeau doen met Pasen? Dit zijn onze favorieten

Wil je met Pasen iets lekkers cadeau geven aan zakelijke relaties of aan het personeel van je organisatie? Goed idee! Want Pasen is een mooi moment om door middel van een paasgeschenk een lekkernij cadeau te doen. Op Geluk.com vind je tal van heerlijke cadeaus. We hebben drie van onze favoriete paaslekkernijen op een rijtje gezet. Laat je inspireren door onze keuzes, of kijk zelf rond tussen alle paasgeschenken.

Taartjes per post

Paastaartje

Paastaartjes noemen wij ze. Heerlijke taartjes die perfect passen in een verzenddoosje voor de brievenbus. We hebben een mooi ontwerp van deze verzenddoosjes, een echter verrassing op de deurmat. In het doosje kun je een kaart leggen waarvan je zelf de opdruk hebt ontworpen. Wanneer je een groter aantal doosjes wilt bestellen is het zelfs mogelijk om je eigen ontwerp van het doosje te maken.

Paastaart in verzenddoos »

Paaseitjes in eigen ontwerp verpakking

zakje paaseitjes voor Heineken

Met Pasen mogen de chocolade paaseitjes natuurlijk niet ontbreken. Daarom vind je in ons paasassortiment een grote variatie aan geschenkverpakkingen met heerlijke chocolade paaseitjes terug. Melkchocolade, maar ook wit, puur en praliné.

De verpakkingen kunnen vrijwel altijd voorzien worden van een eigen ontwerp. Afhankelijk van het paasgeschenk zelf kan dit gaan om een topkaartje, een label of wikkel, een kaart of een geheel eigen verpakking zoals het bedrukte verzenddoosje.

Bekijk onze paaseitjes geschenken »

Naast geschenkverpakkingen met paaseitjes leveren wij ook paaseitjes in bulk. Deze kun je kopen in de mix, maar je kunt ook paaseitjes op kleur kopen. Je kunt hierdoor de kleur folie van de paaseitjes afstemmen op jouw huisstijl.

Cake met bedrukking

Bedrukte cake

rg leuk om met Pasen mee te geven aan klanten, personeel of misschien om bij het koffiezetapparaat neer te zetten. De cake wordt voorzien van een eetbare bedrukking en dus is er voldoende ruimte om een boodschap te communiceren in jouw eigen huisstijl. Lever zelf het full colour ontwerp aan.

De bedrukte cake is er in diverse maten. Bekijk hier de Paascake L met bedrukking.