Iets lekkers cadeau doen met Pasen? Dit zijn onze favorieten

Iets lekkers cadeau doen met Pasen? Dit zijn onze favorieten

Wil je een paasgeschenk geven aan werknemers of zakelijke relaties van je bedrijf? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Een cadeau geven met Pasen is uitermate geschikt om je waardering te laten blijken. Geef een Paasgeschenk in de vorm van een lekkernij. Wij hebben een uitgebreid assortiment met paasgeschenken voor personeel. Hieruit hebben wij drie van onze nieuwe favoriete paaslekkernijen voor je geselecteerd. Laat je inspireren en verassen door deze paasgeschenken die wij voor je gaan uitlichten.

Kraftzakje met paasspekbollen

kraftzakje met paasspekbollen

Een echte lekkernij in ons Paasgeschenkenassortiment zijn de paasspekbollen in een papierenzakje. Deze spekbollen zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: klein, medium en groot. Deze spekbollen in een zakje zijn al te bestellen vanaf 25 stuks, dit maakt het ook mogelijk voor kleinere bedrijven om een lekkernij weg te geven. Je kunt de paasspekbollen in een mix van kleuren of in één specifieke kleur bestellen, bijvoorbeeld die van de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Met een aansluitende sticker heb je een leuk geschenk voor Pasen! De kleuren waarin deze lekkernij beschikbaar is, zijn roze, rood, geel, oranje, blauw en groen. Het kraftzakje met spekbollen wordt afgesloten met een paassticker. Het ontwerp van deze sticker is zelf aan te leveren! Om het makkelijker voor je te maken hebben wij daarnaast een aantal standaard paasontwerpen voor je gemaakt, waar ook uit gekozen kan worden. Bij de ontwerpen die wij hebben gemaakt, kan je er nog voor kiezen om hier je eigen logo aan toe te voegen. Wat wij natuurlijk altijd aanraden, aangezien een persoonlijk geschenk leuker is!

Bekijk het paasgeschenk: Kraftzakje met paasspekbollen

Paaseitjes in een eierschaal

Eierschaal met paaseieren

Nieuw in ons assortiment is deze eierschaal gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes. De vrolijke en ook sierlijke gele eierschaal bevat ca. 400 gram aan paaseitjes. Maak hierbij de keuze tussen een mix van massieve- en hazelnoot praline paaseitjes. Deze paaseitjes komen allebei in de smaken melk, puur en wit. Het verschil is de vulling die in deze paaseitjes zit. Het is wellicht mogelijk om de paaseitjes in één gewenste kleur folie, bijvoorbeeld die van de huisstijl van je bedrijf, te bestellen. Vraag voor de mogelijkheden een offerte aan. Dit paasgeschenk is ook nog eens te personaliseren, dit door een kaartje door middel van een lintje aan het diamantzakje te vestigen. Dit kaartje kan als ontwerp een van onze gemaakte paasontwerpen bevatten, met hierbij het logo van het bedrijf of een kleine boodschap. Liever een eigen ontwerp geschenk? Je kan voor de bedrukking van het kaartje ook een geheel eigen ontwerp aanleveren.

Bekijk het product: Paaseitjes in eierschaal

Chocolade lepeleieren in eierdoosje

eierdoos met gevulde chocolade ei

Geef werknemers, klanten of relaties een persoonlijk geschenk, met deze chocolade lepeleieren verpakt in een eierdoosje. Deze lekkernij zal voor velen niet te weerstaan zijn. In het eierdoosje zitten vier chocolade paaseieren met melk-crèmevulling, welke met een lepeltje genuttigd kunnen worden. Net als de andere lekkernijen kan ook bij dit Paasgeschenk een personalisatie worden toegevoegd. De bovenkant van het eierdoosje kan je namelijk laten bedrukken met een paasontwerp of een ontwerp naar keuze. Verras tijdens Pasen met deze heerlijke lekkernij!

Bekijk het product: Chocolade lepeleieren in eierdoosje

Laat ons je helpen met het vinden van een paasgeschenk

Hulp nodig bij het vinden van paaseitjes, paasgeschenken of paascadeaus? Wij staan voor je klaar en proberen je te helpen bij het vinden van een blik, koker, zakje of doosje met een lekkernij die bij je past. Op zoek naar paaseitjes in één kleur? We hebben diverse grootverpakkingen met een mix van chocolade eitjes, maar daarnaast kan je ook paaseitjes op kleur kopen. Zodat je de kleurfolie van de paaseieren kunt afstemmen op jouw bedrijf, huisstijl of evenement.