• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paaseitjes in eierschaal

Basisprijs per stuk € 9,95 € 12,04 incl. BTW

Een Vrolijk Pasen, daar kan dit geschenk zeker bij gaan helpen! Geef paaseitjes in een eierschaal weg aan klanten, collega's of relaties. Dit leuke geschenk is ook nog eens te personaliseren met een eigen te ontwerpen zaktag. 

Paaseitjes in eierschaal

Eierschaal met heerlijke paaseitjes

Wens je collega's, klanten of relaties een Vrolijk Pasen met deze sierlijke eierschaal met hierin heerlijk paaseitjes. De paaseitjes komen met een massieve vulling, in een mix van puur, melk en wit. Heb je liever de paaseitjes in één specifieke kleur? Vraag dan naar onze mogelijkheden door contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. 

Paasgeschenk personaliseren met een zaktag

Dit leuke paasgeschenk is verpakt in een diamantbodemzakje met hierom een lintje met een zaktag eraan. Deze zaktag is geheel naar wens te ontwerpen. Voeg je eigen ontwerp hieraan toe, of kies voor een ontwerp die wij specifiek voor Pasen hebben gemaakt. Wanneer je voor een van de standaard paasontwerpen kiest, kan je hierbij nog je logo en/of een kleine boodschap aan toevoegen. Wanneer je voor een eigen ontwerp kiest, dan kan je de werktekening hiervoor vinden onder specificaties. Lever deze bij ons aan, dan kunnen wij aan de slag gaan met het maken van dit prachtige geschenk.

Paaseitjes in eierschaal

Specificaties

Afmetingen Eierschaal: 13 cm - Zakjes: 15,5 cm x 20 cm
Inhoud ca. 400 gram paaseitjes
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in eierschaal

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van paaseitjes in eierschaal de zaktag wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Paaseitjes in eierschaal

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paaseitjes in eierschaal

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 9,95 (€ 12,04 incl. BTW)
100 € 9,30 (€ 11,25 incl. BTW)
250 € 9,10 (€ 11,01 incl. BTW)
500 € 8,80 (€ 10,65 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!