Geef je personeel deze zomer een zomerpakket cadeau

Geef je personeel deze zomer een zomerpakket cadeau

Tijdens Kerst, Sinterklaas en Pasen geef je jouw personeel, klanten of andere zakelijke relaties een pakket cadeau. Waarom zou je dan niet een zomerpakket cadeau geven? De zomer zelf is weliswaar geen feestdag, maar dat maakt het niet een minder geschikt moment om een geschenk weg te geven. Sterker nog, juist omdat de ontvanger niet verwacht iets te krijgen in de zomer, zal een zomerpakket het zeker goed gaan doen! In ons assortiment hebben wij verschillende zomerpakketen voor onder andere je medewerkers of zakelijke relaties. Ook kun je zelf een zomerpakket samenstellen of helemaal naar jouw wens laten personaliseren. Lees hier meer over in onze blog en laat je inspireren!

Wat geef je als zomerpakket aan je relaties?

Ieder cadeau en ieder geschenk is anders. Dat maakt het juist zo leuk en bijzonder. De inhoud van een zomerpakket is dus verschillend en hangt af van het pakket zelf. Wat alle zomerpakketten wel gemeen hebben is dat de inhoud ervan allemaal gerelateerd is aan de zomer. Zo kom je onder andere strandhanddoeken, zonnebrillen en waaiers maar ook ijsjes, cocktail ijsjes en borrelsnacks in de zomerpakketten tegen.

Een geschikt cadeau kiezen is niet altijd even makkelijk. Dit geldt ook voor het kiezen van een zomerpakket als cadeau. Wat ga je nu kiezen wat goed in de smaak valt bij de ontvangers? Je wilt tenslotte dat ze er wel iets aan hebben en dat het een cadeau is waar nog lang over nagepraat zal worden. Of wellicht wil je een zomerpakket schenken aan je zakelijke relaties, met als doel je waardering laten zien of als onderdeel van een lopende promotionele campagne. Hoe dan ook, het juiste zomerpakker kiezen is niet makkelijk. Op onze website hebben wij verschillende zomerpakketten in ons assortiment, van kleine pakketten voor een klein budget tot aan grote(re) pakketten voor een groter budget. Neem gerust een kijkje en mocht je er niet uitkomen, laat het dan aan ons weten. Ons sales team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen of het samenstellen van jouw ideale zomerpakket. Je kunt ze bereiken via +31 (0)78 890 77 66 of door ze te mailen op verkoop@geluk.com.

Zomerpakket door de brievenbus

Hoe leuk is het om iets te ontvangen wanneer je het helemaal niet verwacht? Verras daarom je klanten of personeel met een zomerpakket door de brievenbus. Een brievenbus zomerpakket laat je gemakkelijk door de brievenbus bezorgen, gewoon bij de ontvangen thuis! Hoe leuk is dat? En maak je geen zorgen over de inhoud van de brievenbus zomerpakketten. Deze zijn namelijk vooralsnog rijkelijk gevuld met allerlei leuke, handige en lekkere zomerartikelen. Bovendien kun je ook je zomerpakket zelf (gedeeltelijk) samentellen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit welke producten je in je zomerpakket wilt hebben en in welke kleuren of uitvoeringen je ze wilt krijgen. Je zomerpakketten geef je ook een persoonlijke touch door onder andere je eigen logo of teksten toe te voegen. Zo maak je je zomerpakket nóg specialer! Bekijk hieronder een aantal van onze bijzondere, leuke en lekkere brievenbus zomerpakketten!

Zomerpakket - Cocktail ijsjes proefpakketZomerpakket - Cooling DownZomerpakket - Zomerse postZomerpakket - Wine not