Echt Hollandse cadeau geschenken, dit zijn de opties

Echt Hollandse cadeau geschenken, dit zijn de opties

Veel bedrijven vinden het interessant om écht Hollandse producten als cadeau aan een relatie te schenken. Zeker internationaal opererende bedrijven geven graag een geschenk dat ook een sterke link met Nederland heeft. Maar ook wanneer binnen Nederland relatiegeschenken worden gegeven vinden veel mensen het leuk om hier een Holland tintje aan te geven. We hebben een aantal opties voor je op een rijtje gezet. Maar je kunt natuurlijk ook ons hele assortiment met Hollandse geschenken bekijken.

Stroopwafels

stroopwafels in blik

Stroopwafels zijn echt oer-Hollandse producten. Leuk aan de stroopwafel is dat je er een hoop kanten mee op kunt. Van mini stroopwafeltjes met een folie met eigen ontwerp tot stroopwafelblikken met eigen bedrukking en gevuld met stroopwafels. Met onze stroopwafels in verzendverpakking verstuur je deze lekkernij zelfs per post naar alle uithoeken van de wereld! Of gewoon binnen Nederland natuurlijk, de ontvanger zal er niet minder blij mee zijn!

Bekijk onze stroopwafelgeschenken.

Oranje pepermunt

Oranje pepermunt

Of je gaat voor de kleuren voor de vlag, of voor die van de wimpel. In het laatste geval is een frisse combinatie met oranje pepermunt een goede optie. Je kunt mooie snoeppotten gevuld met oranje pepermuntjes, of natuurlijk geschenkblikken kiezen. Deze verpakkingen kun je weer geheel zelf vormgeven. Kies hierin voor de Hollandse kleuren en maak een echt Oranje-geschenk!

Kijk even bij onze pepermunt geschenken en je pikt het oranje pepermunt er zo tussenuit.

Drop

Hollandse drop

Drop, ook zo'n Hollands product. Wij leveren vele soorten drop. Amsterdammertjes, muntdrop, gereedschapsdrop en meer! Waarschijnlijk kunnen we wel een mooie link leggen met de dropsoort en de activiteiten van jouw organisatie of bedrijf. Met de verpakking maken wij het geheel natuurlijk af! Geschenkblikken, maar ook papieren of transparante zakjes met een eigen label, sticker of topkaartje. Mogelijkheden genoeg om een dropproduct, ehm.. topproduct te maken!

Zie hier ons assortiment van dropgeschenken.

Bollen

Bloembollen in eierdoosje

De Hollandse bollenvelden, zijn ze nou werelderfgoed of niet? Het is in ieder geval typisch Hollands. Wij hebben een ruim assortiment aan groene geschenken. Natuurlijk met onze geluksklavers en zonnebloemen, maar ook met bloembollen. Heel veel en erg leuk verpakt! Kijk eens rond en beoordeel of één van onze greengifts aansluit op jouw onderneming.

Laat jij relaties groeien met duurzame greengifts?