Afscheidscadeaus voor leerlingen tijdens de diploma-uitreiking

Afscheidscadeaus voor leerlingen tijdens de diploma-uitreiking

diplomablik A4 blik

De eindexamens voor de laatstejaars leerlingen staan voor de deur. Een belangrijke periode waarmee de leerlingen hun diploma kunnen verdienen. Nog belangrijker is het moment na de examens: de diploma-uitreiking. Een moment waar veel waarde aan wordt gehecht, voor zowel de leerlingen en de school. Om dit bijzondere moment niet zomaar voorbij te laten gaan schenken scholen vaak, naast het diploma, nog een klein presentje ter herinnering aan de school. Laten wij nu een aantal passende afscheidscadeaus in ons assortiment hebben...

Een persoonlijk aandenken

Het afscheidscadeau kan op verschillende manieren ingevuld worden. Het mooiste is als je een product kiest dat past bij de school en de boodschap die jij graag wilt vertellen met het geschenk. Laat het geschenk personaliseren in de huisstijl van de school en gebruik deze ruimte voor jouw persoonlijke boodschap: spreek je waardering uit of wens hen een gelukkige en succesvolle toekomst bijvoorbeeld.  Die gelukswens kun je bijvoorbeeld goed combineren met een (bewaar)blikje met klavertjes vier of een gouden hoefijzer van chocolade.

Leuke afscheidscadeaus: Geluk, groei en toekomst

Cadeaus kunnen samen met een wens voor de leerlingen een mooie combinatie vormen. Wij proberen hier met de ontwikkeling van onze producten altijd in mee te denken.

Geluk
Natuurlijk willen de school en haar leraren en leraressen de kinderen veel geluk toewensen. Dit valt enorm goed te combineren met een aantal van onze producten. Wij bieden geluksklavers aan in diverse verpakkingen. Hier komen daadwerkelijk klavertjes vier uit. Ook ons gouden hoefijzer is een leuk cadeau om iemand veel geluk mee te wensen. Of wat dacht je van onze fortune cookies? Waar een zelf bedachte tekst in kan.

Greengiving - kweekreep zonnebloemenGroei
Wens leerlingen veel persoonlijke groei toe in de toekomst. Symboliseer deze wens met een groeiend cadeau, zoals een van onze greengifts: kweeksetjes, plantjes, bloembollen en zelfs kweekrepen. Allemaal op diverse manieren te personaliseren.

Blik op de toekomst
Onze blikken presenteren wij vaker als een 'blik op de toekomst'. Een leuke link met leerlingen en het behalen van hun diploma. Het blikje kun je vullen met een heel divers aantal producten. Bijvoorbeeld Celebrations, want je hebt wat te vieren, of pepermunt voor een frisse blik op de toekomst.

Eindexamenblikdiplomablik A4 blik
Ook voor het verpakken van het eindexamen hebben wij een mooie geschenkverpakking: een A4-blik (andere maten ook mogelijk), dat bedruk kan worden of waar tekst en logo in uitgedrukt kunnen worden (embossing). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Advies nodig voor een geweldig eindexamencadeau?

Ben je geïnspireerd geraakt maar zou je graag eens willen overleggen over een leuk eindexamencadeau? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met je mee over een cadeau dat bijdraagt aan een onvergetelijke diploma-uitreiking.