• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Blik met Amsterdammertjes

Basisprijs per stuk € 5,65 € 6,84 incl. BTW

A taste of Amsterdam! Het symbool voor Amsterdam als drop verpakt in een geschenkblik.

Zilver blik is niet leverbaar!

Blik met Amsterdammertjes

Mooi geschenkblik met Typische Amsterdamse lekkernij: drop!

A taste of Amsterdam!

Een hotel, B&B of gastenverblijf in of rondom Amsterdam? Verras je (internationale) gasten met een typisch Amsterdams cadeautje! Dé Hollandse lekkernij: drop, in de vorm van Amsterdammertjes. Geef jouw gasten net dat beetje extra en schenk dit bijzondere blikje met drop. Zet het geschenkje op de kamer en verras hen bij binnenkomst. 

De Amsterdammertjes zijn gemaakt van zoete drop. De dropjes zijn verpakt in een mooi geschenkblik (H107 x Ø72 mm), verkrijgbaar in de kleuren: wit en zilver.

Het blik personaliseren wij met een full colour wikkel, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. Gebruik de werktekening om jouw eigen ontwerp in op te maken.

Hulp nodig? Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp. Zo maken wij van het blik een geschenk dat volledig aansluit op de bedrijfseigen huisstijl. 

Naar wens is er ook een directe bedrukking op het deksel mogelijk. Laat hier het bedrijfslogo en eventueel een korte boodschap op achter. 

Mogelijkheden

De mogelijkheden met dit blikken geschenkje zijn eindeloos! Naast de Amsterdamse paaltjes, kunnen wij de blikken van iedere gewenste vulling voorzien. Autodrop, muntdrop, vruchtenhartjes, Celebrations, Fortune Cookies, stroopwafels, etc. Geef je wensen met betrekking tot de vulling aan ons door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Ook het blik kunnen wij vervangen voor een kleiner of groter formaat. Maar zelfs ook vierkant of rechthoekig. Wij hebben een uitgebreid assortiment met blikken, die wij graag met jou bespreken. 

Een blik heeft een lange bewaarwaarde, zeker wanneer het is gepersonaliseerd met een wikkel en dekselbedrukking. Zo hebben jouw gasten nog lang een positieve en tastbare herinnering aan het verblijf in jouw hotel, B&B of gastenverblijf!

Blik met Amsterdammertjes

Specificaties

Afmetingen H 107 x Ø 72 mm
Gewicht 230 gram
Inhoud Amsterdamse paaltjes (drop)
Houdbaarheid 18 maanden

Downloads

Blik met Amsterdammertjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de personalisering van het blik wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Blik met Amsterdammertjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Blik met Amsterdammertjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 5,65 (€ 6,84 incl. BTW)
500 € 5,20 (€ 6,29 incl. BTW)
1000 € 4,90 (€ 5,93 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!