Weggevertjes

Weggevertjes
Weggevertjes greengifts

Persoonlijk advies over weggevertjes

Op zoek naar leuke en unieke weggevertjes? Je vindt ze bij Geluk.com. Op onze website kun je alle giveaways direct online bestellen, we hebben weggevertjes in diverse soorten en maten. Je kunt zelf eenvoudig online naar jouw ideale giveaway zoeken. Maar desgewenst kun je ook contact met ons opnemen. Wij geven je vraag persoonlijk advies. Ook als je een bepaald idee hebt dan helpen wij je graag bij de realisatie van jouw perfecte weggevertje!

Beurzen, bezoekers, relaties of personeel

Wanneer je op zoek bent naar een weggevertje kan dit voor diverse doeleinden zijn. Zo worden ze ingezet op een beurzen, voor relaties, personeel of bezoekers van het bedrijfspand. Voor iedere doelgroep kun je een leuke giveaway bedenken.

Tijdens speciale dagen

Je kent ze wel. Sinterklaas, Kerst, Pasen, Nieuwjaar, Dag van de leraar, Dag van de schoonmaker. Er zijn talloze speciale dagen die elk hun eigen unieke weggevertjes verdienen. Die dagen bestaan ten slotte niet voor niets! Hieronder vindt je een kleine greep uit ons assortiment om eens een voorbeeldje te krijgen van wat wij aanbieden als unieke weggevertjes.


Sinterklaas weggevertjes

Sinterklaas weggevertjes

Op zoek naar een mooi Sinterklaascadeau, om je waardering te laten blijken aan collega's en klanten? Dan is dit Sinterklaaspakket een geschikte geschenk. Met het 'Sinterklaashuis' maak jij gegarandeerd indruk! Het Sinterklaashuis is een houten geschenkverpakking in de vorm van een grachtenpandje. Het grachtenpandje wordt gevuld met diverse Sint lekkernijen. Maar kan ook dienen als een bijzonder wijnkistje.

Bekijk het Sinterklaashuis-pakket>>

Kerst weggevertjes

Kerst weggevertjes

Deel je geluk met deze mini hoefijzer! Het perfecte formaat hoefijzer om uit te delen aan klanten, relaties en bezoekers, op een beurs of evenement.Deze variant gelukshoefijzer is gemaakt van Belgische kwaliteitschocolade, verpakt in een gouden folie. Het hoefijzer heeft een afmeting van ca. 70 x 80 x 10 mm en weegt 30 gram.

Bekijk Mini hoefijzer met tag>>

Pasen weggevertjes

Pasen weggevertjes

Schenk deze heerlijke chocolade in de vorm van een paasei aan jouw collega's en relaties. Op het paasei kun je een persoonlijke tekst in relief laten aanbrengen. Kies bijvoorbeeld voor een leuke paasboodschap en voeg het logo of naam van jouw bedrijf toe. Dit smakelijke chocolade paasei in persoonlijk doosje wordt geleverd in een doosje, dat geheel naar jullie eigen opmaak gepersonaliseerd kan worden.

Bekijk Chocolade paasei in persoonlijk doosje

Oud & Nieuw weggevertjes

Champagne thee in blik

 
Liever geen alcohol met oud & nieuw? Toch gek op die Champagne smaak en wil je toch wat te 'klinken' hebben tijdens de nieuwjaarstoast? Deze héérlijke Champagne thee is de ideale vervanger met zijn top aroma en zodoende nóg betere smaak. De inhoud van dit blik is goed voor ongeveer 35-40 kopjes thee. Wij adviseren 2 gram per kopje thee.

Bekijk Champagne Thee in Blik - 100 gram>>

Dag van de Leraar weggevertjes

Emmertje met schoolkrijt

Bedank alle leerkrachten op de Dag van de Leraar. Geef hen een emmertje met schoolkrijt voor op het bureau! Dit is niet zomaar een transparant blikje maar een fraai emmertje inclusief hengseltje. De inhoud bestaat uit ca. 290 gram schoolkrijt, maar je kunt er ook voor kiezen om de emmertjes te vullen met muntdrop. Hoe toepasselijk voor de Dag van de Leraar!

Bekijk Emmertje met schoolkrijt>>

Dag van de Schoonmaker weggevertjes

Celebrations in blikje

 
Met Celebrations in een blikje wordt iedereen gegarandeerd vrolijk! De Celebrations in blikje zijn niet alleen een feestelijk, maar ook origineel bedankje!De Celebrations in blikje wordt voorzien van een gepersonaliseerd label waarop jullie huisstijl, logo en/of persoonlijke tekst kan komen te staan.

Bekijk Celebrations in blikje>>