• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Grote stolp met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 21,95

Een grote stolp gevuld met heerlijke massieve of praliné paaseitjes die leuk zal staan bij jou op de balie! Maar zeker ook op de balie van relaties en klanten. Bedank hen met deze stolp.

Grote stolp met paaseitjes

Grote glazen stolp met paaseitjes als relatiegeschenk

Deze mooie glazen grote stolp met paaseitjes staat mooi op de balie;maar zeker ook op de balie van je relaties en klanten;Geniet samen van deze heerlijke paaseitjes... voor zolang het duurt...

Deze grote stolp met paaseitjes heeft een inhoud van 2 liter en vullen wij met ca. 1500 gram melkchocolade of praline paaseitjes. Het is ook mogelijk om de stolp te vullen met paaseitjes in een bepaalde kleur. Kies bijvoorbeeld een kleur die overeenkomt met de kleuren in het bedrijfslogo. Vraag voor deze optie een offerte aan, dan kunnen we samen kijken naar de wensen en mogelijkheden.

Maak de grote stolp met paaseitjes persoonlijker met een persoonlijke sticker. Je kunt bijvoorbeeld het bedrijfslogo en een leuke paasboodschap toevoegen aan de standaard ontwerpen die wij voor je hebben gemaakt. Je kunt hierbij kiezen uit onze paasontwerpen.

Je maakt het geschenk echt uniek door de sticker geheel zelf te ontwerpen! Download hiernaast het stramien en ga direct aan de slag.
Wil je wel een eigen ontwerp sticker, maar vind je het lastig om dit zelf te ontwerpen? Onze creatieve afdeling helpt je graag.

Deze stolp is ook in een kleiner model verkrijgbaar.

Laat al je relaties, bezoekers en collega's genieten van deze grote stolp met paaseitjes. Wij kunnen de stolp ook naar andere vestigingen in zowel binnen- als buitenland sturen.

Grote stolp met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 245 x 125 mm
Gewicht 1500 gram
Inhoud ca. 1500 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden
Grote stolp met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Grote stolp met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Grote stolp met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
100 € 20,95
250 € 19,95
500 € 18,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!