Paaseitjes in mini weckpotje

Basisprijs per stuk € 5,50

Verras collega's en relaties met deze paaseitjes in mini weckpotje, of trek de aandacht van bezoekers op beurzen en evenementen. Door het formaat en de persoonlijke boodschap is het mini weckpotje een geschikt promotioneel weggevertje.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Paaseitjes in mini weckpotje

Paaseitjes in mini weckpotje - paas weggevertje

Schenk jouw relaties, klanten en collega's deze paaseitjes in mini weckpot. Een leuke attentie om jouw waardering te laten blijken. Deze vrolijke mix van paaseitjes zal zeker in de smaak vallen.

Het mini weckpotje heeft een inhoud van 125 ml. en wordt gevuld met ca. 68 gram massieve paaseitjes in een kleurenmix van chocolade paaseitjes. Het is ook mogelijk om de mini weckpotjes te vullen met praliné paaseitjes. Van de paaseitjes in mini weckpotje maak je gemakkelijk een persoonlijk paasgeschenk, door een eigen ontwerp sticker toe te voegen.

Kies uit een van onze standaard stickerontwerpen en voeg eenvoudig jouw persoonlijke boodschap en/of logo toe. 

Wil je de paaseitjes in mini weckpotje echt speciaal maken? Ontwerp dan jouw eigen sticker. Bekijk hiernaast het stramien en leef je uit op jouw ontwerp. Bruis je van ideeën, maar vind je het lastig om zelf iets te ontwerpen? Laat het ons weten! Onze creatieve afdeling ontwerpt graag iets voor je. 

Je kunt de paaseitjes in mini weckpotje ook gebruiken als leuk weggevertje met Pasen. Verras collega's en relaties hiermee, of trek de aandacht van bezoekers op beurzen en evenementen. Door het formaat en de persoonlijke boodschap is het mini weckpotje ideaal als promotiemateriaal.

Paaseitjes in mini weckpotje

Specificaties

Gewicht 193 gram
Inhoud ca. 68 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paaseitjes in mini weckpotje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het weckpotje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paaseitjes in mini weckpotje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 5,25
500 € 5,05
1000 € 4,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!