• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kleine snoeppot met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 5,75 € 6,96 incl. BTW

Een kleine glazen snoeppot gevuld met heerlijke paaseitjes. Geschikt om neer te zetten op het bureau, de balie of op één van de vele andere plekken.

Kleine snoeppot met paaseitjes

Geef een snoeppot met paaseitjes weg

Verras je personeel, klanten of andere relaties met een paasgeschenk. Dit paasgeschenk is leuk om neer te zetten op een bureau, balie, in de kantine of ergens in huis. Het is een kleine snoeppot gevuld met heerlijke paaseitjes. Deze paaseitjes zijn beschikbaar in een massieve mix. Deze mixen komen in de smaken melk, puur en wit. Het verschil hiertussen is de vulling in de paaseieren. 

Snoeppot met paaseitjes - Klein

De kleine snoeppot heeft een inhoud van 0,4 liter en wordt gevuld met ongeveer 230 gram aan massieve eitjes. De afmetingen van deze glazen snoeppot zijn 100 x 73 x 100 mm. Het is dus een formaat dat makkelijk neergezet kan worden.

Personaliseren van de glazen pot

Geschenken worden leuker wanneer ze gepersonaliseerd worden. De personalisatiemogelijkheden van deze glazen pot zijn als volgt:

  • Stickers op de zijkant 
  • Deksel kleur (wit of zilver)

Voor de stickers aan de zijkant van de glazen pot kun je kiezen voor één van de standaard paasontwerpen die wij voor je hebben gemaakt. Daarnaast is het ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp voor de stickers aan te leveren. Download de werktekening hiervoor onder specificaties en ga aan de slag met het maken van een ontwerp geheel naar eigen wens. Ook is het mogelijk om het ontwerp door ons te laten maken. Geef hiervoor je wensen en/of ideeën door en wij doen de rest. 

Kleine snoeppot met paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 100 x 73 x 100 mm
Inhoud 230 gram paaseitjes

Downloads

Kleine snoeppot met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de snoeppot worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kleine snoeppot met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kleine snoeppot met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Waardering
5 van de 5
1 review
Een mooie attentie met hoge waardering van medewerkers
Hans Onstenk 26 April 2021
Voor de medewerkers hadden we na de drukte in de vaccinatieperiode een presentje nodig. Dit voor de vele, veelal wat kleinere teams die bij ons werken. Gelukkig kwamen we deze pot met paaseitjes tegen. Een mooie hoeveelheid, passend bij de grootte van de teams, keurig verpakt en de mogelijkheid om een eigen sticker met tekst aan te leveren. De aflevering was ook prima en goed beschermend verpakt.

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,75 (€ 6,96 incl. BTW)
100 € 5,45 (€ 6,59 incl. BTW)
250 € 5,25 (€ 6,35 incl. BTW)
500 € 4,95 (€ 5,99 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!