Paas maildoosje

Basisprijs per stuk € 4,25

Een verrassing op de deurmat voor jouw personeel of klanten! Paas maildoosje, gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Paas maildoosje

Paas maildoosje - Paasgeschenk per post - Eigen ontwerp

Verstuur dit vrolijke paasmaildoosje, gevuld met een nestje en heerlijke chocolade paaseitjes, naar al het personeel en je klantrelaties. Een verrassing op de deurmat! 

Het paasmaildoosje is bedrukt met een vrolijk paasdesign. De binnenzijde is onbedrukt, en wordt gevuld met een nestje van houtwol, met daarin 20 chocolade paaseitjes: praline of massief. Daarnaast kunnen wij aan de binnenzijde een persoonlijke kaart toevoegen. Zo heb je genoeg ruimte op jouw boodschap toe te voegen aan het geschenk en ziet de ontvanger direct wie de afzender is. 

Voor Pasen hebben wij 4 standaard ontwerpen gemaakt. Deze gebruiken wij om de kaart op te maken. Jij hoeft ons enkel een logo en de gewenste tekst toe te sturen, dan voegen wij de kaart samen. Daarnaast kun je ook een volledig eigen design voor de kaart aanleveren. Download hiervoor wel even de werktekening. 

Wij kunnen ook het gehele verzendtraject verzorgen! Stuur ons een adressenbestand en wij zorgen dat de paasmaildoosjes op de afgesproken dag bij uw klanten, personeel of relaties in de bus vallen! Vraag hiervoor wel even een offerte aan.

Paas maildoosje

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm.
Gewicht 270 gram
Inhoud 20 paaseitjes, ca. 210 gram
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Paas maildoosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het maildoosje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Paas maildoosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 4,25
100 € 3,95
250 € 3,85
500 € 3,35
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!