• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Snoeppot met drop - eigen ontwerp label

Basisprijs per stuk € 13,75 € 16,64 incl. BTW

Een grote snoeppot vol met heerlijke drop. Deze pot met drop heeft een inhoud van maar liefst 2 liter! Er lijkt geen einde aan te komen.

Snoeppot met drop - eigen ontwerp label

Heerlijke drop in snoeppot met stickers naar eigen ontwerp

Een grote glazen snoeppot gevuld met heerlijke drop. Inzetbaar voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld om uit te delen aan medewerkers of relaties.

Een mooie, grote klassieke snoeppot. De snoeppot is gemaakt van glas en bevat een draaiddop. Op de zijkant is een vlakke cirkel waarop wij een eigen label kunnen aanbrengen. Je kunt het ontwerp van dit label volledig zelf opmaken. Door het glas van de snoeppot is de inhoud, in dit geval drop, goed zichtbaar. De inhoud kan naar wens variëren. Neem hier gerust contact over op. 

Zoals bij vrijwel al onze producten kan ook deze snoeppot gepersonaliseren. Dit gebeurt middels het label. Op basis van de werktekening, terug te vinden op deze pagina of op te vragen bij één van onze medewerkers, kun je zelf volledig invulling geven aan het ontwerp van het label. Wanneer je een goed idee hebt maar niet beschikt over de mogelijkheden om een onwterp aan te leveren kunnen wij je hierbij helpen.

Deze snoeppot gevuld met drop kan op vele leuke en originele manieren gebruikt worden. Ze kunnen op de balie en in wachtkamers worden geplaatst. Maar de snoeppotten zijn zeker ook hele gave geschenken voor medewerkers of relaties. De inhoud kunnen wij naar wens aanpassen. Vraag heir gerust een offerte voor aan. Bedrijven in de financiële sector kunnen bijvoorbeeld kiezen voor muntdrop, bouwbedrijven kunnen kiezen voor gereedschapsdrop en zo voort. 

De stickers die op de glazen snoeppot met drop worden geplaatst hebben een diameter van 110 mm en zijn full colour.

De snoeppot met drop is ook verkrijgbaar met andere vullingen, zoals met strooigoed, vruchtenhartjes, celebrations en pepermunt. 

Snoeppot met drop - eigen ontwerp label

Specificaties

Afmetingen 175 x 119 x 172 mm
Gewicht 2100 gram
Inhoud 1200 gram drop
Houdbaarheid 18 maanden
Snoeppot met drop - eigen ontwerp label

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de snoeppot wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Snoeppot met drop - eigen ontwerp label

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Snoeppot met drop - eigen ontwerp label

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 13,75 (€ 16,64 incl. BTW)
100 € 12,50 (€ 15,13 incl. BTW)
250 € 11,75 (€ 14,22 incl. BTW)
500 € 11,25 (€ 13,61 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!