• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Sinttasje met Vanilla Fudge

Basisprijs per stuk € 5,10

Op zoek naar het aller-lekkerste sinterklaasgeschenk van 2021? Dan zit je bij dit product helemaal goed. De heerlijke vanille fudge smelt zo lekker op je tong. Je kan er geen genoeg van krijgen!

Sinttasje met Vanilla Fudge

Fudge Feest

Niet de zak van Sinterklaas, maar de tas van Sinterklaas. In dit rode tasje vind je een doosje vanille fudge terug, samen met een zakje Bolletje Kruidnoten. Om het helemaal af te maken kan je nog een zakje Sintschuimpjes toevoegen aan het Sinttasje. Het tasje met de sintopdruk zorgt dat dit echt een leuk geschenk is om weg te geven. Wedden dat de ontvanger het tasje gaat bewaren!

Inhoud:

  • Vanille Fudge 150 gram
  • Bolletje Kruidnoten 50 gram
  • Sintschuimpjes 50 gram (optioneel)

Tag

Taggen maar! Deze keer niet op social media, maar gewoon op het Sinttasje. Het is namelijk mogelijk om een persoonlijke tag toe te voegen aan het rode sinterklaastasje. Zo krijg je een echt persoonlijk tasje. Op de tag kan je een (sinterklaas) boodschap delen aan je personeel, klanten of aan wie je het geschenk dan ook nog uitdeelt. Je kan de tag helemaal opmaken zoals je zelf wilt. Ga je voor een sinterklaas uitstraling? Of kies je voor je huisstijl en logo? De keuze is aan jou. Wat hulp nodig bij het ontwerp? Geen probleem! Onze grafische hulppieten helpen je graag om een origineel ontwerp te maken. Geef je wensen door en upload je logo, dan komt het helemaal goed!

 

Sinttasje met Vanilla Fudge

Specificaties

Afmetingen 145x65x245 mm (LxBxH)
Inhoud Vanilla Fudge 150 gr, Bolletje Kruidnoten 50 gr, Sintschuimpjes 50 gr

Downloads

Sinttasje met Vanilla Fudge

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de zaktag wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Sinttasje met Vanilla Fudge

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Sinttasje met Vanilla Fudge

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,10
100 € 5,05
250 € 4,95
500 € 4,80
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!