• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
thee smaken

One, two, tea

Let's Partea!

Zomer thee
Geniet van de zomer
Zomer Thee

Warmte van de zomer

on, zee, strand. Een heerlijke zonsopkomst aan de spaanse kust. De eerste zonnestralen strelen warm je gezicht. In je handen een heerlijke zomerste thee om wakker te worden nog net voor je je klaarmaakt voor een lange zomerse dag. Een beter begin van een zomerse dag bestaat niet. Geniet van de zomer, pak een kopje thee.
Energie thee
Fris, fruitig en energierijk!
High-SocieTEA

Energie Thee

Lemongrass en Cassis geven deze thee een ongeëvenaarde-klasse. De thee heeft een frisse, fruitige smaak. Thee met een licht Champagne karakter. Deze champagne thee komt qua kleur, geur en smaak heel dicht in de buurt van echte champagne. De bubbeltjes moet je er dan alleen nog eventjes bij denken. Let op: Geniet alleen of met maten.
Stroopwafel thee
Dutch delight
Dutch Treat

Stroopwafel Thee

De smaak van een warme stroopwafel. En dan liefst van de markt. Vers gebakken. De stroop verspreidt zich in je mond en je smaakpapillen zetten spontaan de polonaise in. Wat kan het leven toch heerlijk zijn! Deze heerlijk zachte, zoete stroopwafelthee is precies net zo vers en warm. Geniet er van waar en wanneer en jij dat wilt. Minstens zo lekker als een echte stroopwafel, mits warm gedronken
Chocolade thee
Chocolate flavours
Smelt weg

Chocolade Thee

Ook zo gek op chocolade? Wil je toch niet altijd weer een reep chocolade openen maar toch genieten van die goddelijke cacaosmaak? Het aroma van cacao vult de kamer zodra jij deze thee zet en de smaak is onmiskenbaar chocoladethee. Heerlijke zoete thee die jouw chocoladeverslaving helpt.
Appeltaart Thee
De appel valt niet ver van de thee
GrandMa’s Choice

Appeltaart Thee

Sneeuw en regen. Vreemde combinatie maar op een luie zondag, kun je alles verwachten Iedereen zit klaar op de bank voor start van de familiefilm. Las een thee pauze is en sla je slag met een heerlijke Appeltaartthee. Laat hem even trekken. Wedden dat niemand kan wachten…? Alleen de geur al! We willen je niet aan het werk zetten, maar je mag raden wat je bij uitstek bij deze thee serveert. Juist ja. Versgebakken appeltaart natuurlijk.
SpecuKlaas thee
Thee van de Sint
De Sint zat te denken, welke thee hij zou schenken

SpecuKlaas thee

Denk: wolkenlucht, grijs, regen en wind. Denk ook: languit op de bank, verwarming aan, tijd voor jezelf en je favoriete boek en voorlopig de deur niet uit hoeven! Alle tijd dus voor een thee melange die niet alleen heerlijk ruikt, maar ook qua smaak z’n belofte meer dan waar maakt…Je proeft de speculaas die je kent. Tip: serveer de SpecuKlaas thee in een extra grote mok! O ja. Dopen mag. Natuurlijk met een speculaasje.
Champagne thee
Serve hot
Champagne Thee

Winter Thee

Lemongrass en Cassis geven deze thee een ongeëvenaarde-klasse. De thee heeft een frisse, fruitige smaak. Thee met een licht Champagne karakter. Deze champagne thee komt qua kleur, geur en smaak heel dicht in de buurt van echte champagne. De bubbeltjes moet je er dan alleen nog eventjes bij denken. Let op: Geniet alleen of met maten.
Winter thee
Ho ho ho!
Christmas ParTEA

Santa's Choice

De favoriet van de Kerstman. Een heerlijk geurende thee die je direct associeert met de geur van Kerst. Amandel en kaneel brengen je terug naar je jeugd. Zo eentje waarin winters nog winters waren. IJsbloemen op het raam en de verwarming op z’n hoogste stand. De beleving, geur en smaak van deze thee brengt toen terug naar het heden…Geen wonder dat notabene de Kerstman zelf op deze melange is gekomen.
Winter thee
Warm jezelf op
Winter ParTEA

Winter Thee

Zodra je de thee toevoegt prikkelt de milde maar kruidige mix van kardemon, kaneel, kruidnagel en sinaasappel je zintuigen. Van je kruin tot je tenen verwarmt deze voortreffelijke wintermelange je lichaam. Vooral op die avonden waarin je behoeft hebt aan comfort en compassie. Even wat tijd voor je zelf. Geniet er van, je hebt het verdiend.