• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Pralines door de bus

Basisprijs per stuk € 4,95

Bonbons op de deurmat! Dat is pas een aangename verrassing. Een smaakvol pakketje bij jouw collega’s of relaties helemaal thuis bezorgd.

Pralines door de bus

Bonbons

Wie verras jij met dit schitterende geschenk? De bonbons zitten in een mooi glimmend jasje verpakt en smaken ook nog eens verrukkelijk. In het doosje wordt er aan 150 gram pralines toegevoegd. Een doosje als dit valt niet iedere dag op de deurmat.

Post!

Dit geschenk gemakkelijk bij jouw collega’s of klanten laten bezorgen? Geen probleem, laat dat maar aan ons over! Dit handige doosje past precies door de brievenbus dus er hoeft niemand voor thuis te zijn. Dat is pas handig!

Personalisatie

Uiteraard kun je nog een leuke boodschap achterlaten voor de ontvangers. In het doosje past een kaartje die jij helemaal zelf kunt ontwerpen. Laat je creatieve brein de vrije loop en maak een uniek kerstkaartje. Download de werktekening onder het kopje ‘specificaties’ en ga aan de slag. Veel ideeën maar krijg je het niet op papier? Geen enkel probleem. Geef jouw ideeën door aan ons en upload je logo. Dan gaan wij direct met jouw ontwerp aan de slag.

Pralines door de bus

Specificaties

Inhoud 150 gram

Downloads

Pralines door de bus

Info bedrukking

Mogelijkheid tot personalisering:

Aan het verzenddoosje kun je een kaart troevoegen. Wij rekenen eenmalig instelkosten voor het instellen van de kaarten. Deze kosten bedragen eenmalig €37,50.

Pralines door de bus

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pralines door de bus

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,95
100 € 4,90
250 € 4,80
500 € 4,65
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!