• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Potje Mentos in eigen huisstijl

Basisprijs per stuk € 1,50 € 1,82 incl. BTW

Een potje Mentos, voorzien van een wikkel opgemaakt in bedrijfseigen huisstijl. Een verfrissend giveaway met een persoonlijke boodschap!

Potje Mentos in eigen huisstijl

Potje mentos in eigen huisstijl personaliseren

Deze mentos in persoonlijk potje is een verfrissend en handig geschenk. Door het formaat van het potje zal deze snel in de tassen en jassen van jouw relaties verdwijnen en overal mee naar toe genomen worden.

In dit potje Mentos past net iets meer dan in bijvoorbeeld een blikje, waardoor jouw relaties nog langer kunnen genieten van deze heerlijke Mentos. Je kunt zelf de inhoud van de Mentos in persoonlijk potje bepalen. Standaard vullen wij het potje met Mentos mint, maar het is ook mogelijk om het potje te vullen met kauwgom of pepermunt. Er past ca.46 gram Mentos mint in het Mentos in persoonlijk potje.

Het Mentos in persoonlijk potje wordt voorzien van een sticker welke geheel bedrukt kan worden. je kunt de sticker zelf ontwerpen, denk bijvoorbeeld aan een slogan of bedrijfslogo.
Onze creatieve afdeling helpt je graag bij het maken van een uniek ontwerp voor de sticker op jouw Mentos in persoonlijk potje. Het enige wat je hoeft te doen is hierboven jouw wensen en/of ideeën te delen met hen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw eigen ontwerp te uploaden. Download van tevoren wel eerst het stramien, dan weet je zeker dat jouw ontwerp voldoet aan alle eisen! 

Deel deze Mentos in persoonlijk potje uit aan jouw relaties of op beurzen en evenementen. Door de verfrissende inhoud wordt dit potje gegarandeerd vaak gebruikt!

Potje Mentos in eigen huisstijl

Specificaties

Afmetingen Ø 38 x 69 mm
Gewicht 58 gram
Inhoud ca. 46 gram Mentos
Houdbaarheid 18 maanden

Downloads

Potje Mentos in eigen huisstijl

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker wordt eenmalig instelkosten van €139,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Potje Mentos in eigen huisstijl

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Potje Mentos in eigen huisstijl

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
1000 € 1,30 (€ 1,57 incl. BTW)
2500 € 1,15 (€ 1,39 incl. BTW)
5000 € 1,05 (€ 1,27 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!