• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Pepernoten zak 4 Kg

Basisprijs per stuk € 24,95 € 27,20 incl. BTW

Pepernoten in een grote zak van 4 kg. Lekker en voordelig! Per 4 kg. verkrijgbaar. Onze pepernoten zie je hier op de afbeelding. Pepernoten worden nog wel eens verward met kruidnoten. Ook deze verkopen wij, die vind je hier: Bolletje kruidnoten 5kg zak 

Pepernoten zak 4 Kg

Pepernoten kopen? Kwaliteitspepernoten online bestellen

Pepernoten in grote zak

Klassieke pepernoten mogen niet ontbreken op het Sinterklaasfeest. Wij verkopen pepernoten in grote zakken van 4 kilogram per stuk. De heerlijke pepernoten leveren wij in de periode van september tot en met december. We verwerken ze in pakketjes en producten, maar je kunt ze op deze pagina ook in bulk bestellen. Een voordelige verpakking voor wie grotere hoeveelheden nodig heeft. Ze worden geleverd in grote stevige zakken.

Wat is een pepernoot?

Dit lijkt een stomme vraag maar vergis je niet, want de pepernoot wordt nog weleens verward met de kruidnoot. Kruidnoten zijn de bolletjes met een platte onderkant. Pepernoten zijn de 'klassieke' noten. Ze zijn wat zachter dan de kruidnoot. De pepernoot lijkt meer op taaitaai en heeft een honingsmaak (geen overheersende smaak, maar wel aanwezig). Daarnaast wordt in pepernoten ook regelmatig anijs verwerkt. In pepernoten zit minder verzadigd vet dan in kruidnoten.

Pepernoten zak 4 Kg

Specificaties

Gewicht 4000 gram
Inhoud 4 kg. pepernoten
Houdbaarheid 12 maanden
Pepernoten zak 4 Kg

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pepernoten zak 4 Kg

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
2 € 26,49 (€ 28,87 incl. BTW)
5 € 25,99 (€ 28,33 incl. BTW)
20 € 24,95 (€ 27,20 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!