• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Pennenblik met paaseitjes

Basisprijs per stuk € 4,50

Dit bedrukte pennenblik gevuld met heerlijke paaseitjes is niet alleen een erg leuk paasgeschenk voor jouw collega's en zakenrelaties. Het zal ook nog lang op het bureau van de ontvanger terugkomen!

Pennenblik met paaseitjes

Pennenblik met paaseitjes, persoonlijke bedrukking

Het pennenblik met paaseitjes is een originele attentie om collega's en klanten mee te verrassen tijdens Pasen. Met een bedrukking direct po het deksel wordt het pennenblik een persoonlijk paasgeschenk. Dit geschenk zal ook niet direct worden weggegooid, of opgegeten. Met een mooie bedrukking, inclusief jouw tekst en bedrijfslogo, zul je nog lang een blikvanger op het bureau van de ontvanger zijn!

Het pennenblik wordt gevuld met ca. 165 gram paaseitjes. Voor de vulling kun je kiezen uit: een kleurenmix massieve chocolade paaseitjes of melkchocolade paaseitjes met praliné vulling.

Voor de directe dekselbedrukking zijn er 4 standaard ontwerpen gemaakt. Kies een ontwerp uit en lever een bedrijfslogo aan, dan maken wij jou een persoonlijk ontwerp.

Je kunt het pennenblik met paaseitjes ook volledig zelf personaliseren. Maak jouw eigen ontwerp met het stramien dat je hiernaast kunt downloaden. Heb je wel een idee voor het ontwerp, maar heb je moeite met de uitvoering? Voor ons creatieve team is het een eitje! Onze ontwerpers helpen je graag bij het maken van een uniek ontwerp voor het pennenblik met paaseitjes.

Het pennenblik met paaseitjes heeft door jouw persoonlijke boodschap op de deksel een lange bewaarwaarde. Zodra jouw collega's en zakenrelaties de paaseitjes hebben opgesnoept, kan het pennenblik gebruikt worden om pennen, paperclips, theezakjes etc. in op te bergen! Kortom, het pennenblik met paaseitjes is een ideaal paasgeschenk! 

Geef dit pennenblik gevuld met heerlijke paaseitjes aan collega's of relaties, het zal zeker in de smaak vallen!

Pennenblik met paaseitjes

Specificaties

Gewicht 242 gram
Inhoud ca. 165 gram paaseitjes
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Pennenblik met paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het blikje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Pennenblik met paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Pennenblik met paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 4,30
500 € 4,15
1000 € 3,99
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!