• Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Like duim in eigen doosje

Basisprijs per stuk € 6,95 € 8,41 incl. BTW

Dag van de Verpleging: I like it! Bedankt personeel en collega's voor de inzet die zij geven iedere dag.

Like duim in eigen doosje

Chocolade Like duim, verpakt in eigen ontwerp doosje

Dag van de Verpleging: I like it! Bedankt personeel en collega's met dit smakelijke geschenk. Een chocolade Like duim, verpakt in een doosje dat je volledig naar wens kunt vormgeven. En dat niet alleen... Zelfs het chocolade wordt voorzien van een eigen ontwerp reliëf. Laat op de chocolade bijvoorbeeld een eigen logo of korte boodschap achter. 

De Like duim is een platte chocolade plak in de vorm van een duim. De chocolade plak zit verpakt in een kartonnen doosje. De verpakking van de Like duim kun je volledig naar wens vormgeven. Gebruik hiervoor de werktekening, die je op deze pagina kunt downloaden.

Laat je het ontwerpen liever aan iemand anders over? Kies van voor een ontwerp door Fortune Factory. Geef je wensen en ideeën door en upload je logo. Ons creatieve team gaat graag voor jou aan de slag. 

Het opmaken en aanleveren van de ontwerpen kan ook nadat de bestelling is geplaatst. Je ontvangt van ons altijd eerst een digitale proefdruk. Pas bij akkoord op de proefdruk starten wij de productie.

Bij de opties kun je tevens je wensen voor het reliëf in de chocolade plak aangeven. Kies voor een korte, pakkende boodschap of laat het bedrijfslogo plaatsen.

Naast de Like duim is deze chocolade plak ook verkrijgbaar in diverse andere vormen. Denk aan: een hart, huis, taartpunt, mobiel, vrachtwagen, etc. Een leuk idee voor een andere vorm? Neem dan even contact met ons op. 

Like duim in eigen doosje

Specificaties

Afmetingen 182 x 132 x 15 mm
Gewicht 65 gram
Inhoud diverse chocolade figuren
Houdbaarheid 6 maanden

Downloads

Like duim in eigen doosje

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het doosje en personalisering van de chocolade wordt eenmalig mal- en clichékosten van €249,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Like duim in eigen doosje

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Like duim in eigen doosje

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 6,95 (€ 8,41 incl. BTW)
500 € 6,45 (€ 7,80 incl. BTW)
1000 € 6,25 (€ 7,56 incl. BTW)
2500 € 5,95 (€ 7,20 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!