• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Lente kransen

Basisprijs per stuk € 4,85 € 5,87 incl. BTW

Een lekkere chocolade koekkrans, voor op de stralende lente dagen. De lente krans is de perfecte koek om het nieuwe seizoen te vieren. Met welke ontvangers wil jij de lente vieren?

Deze lentekransen hebben een andere verpakking als op de afbeelding. 

Lente kransen

Vier de Lente!

De lente kransen zijn grote roomboter koeken met daar over heen pure chocolade, vervolgens zit er ook een vrolijke versiering op met gekleurde discodip. De koekkransen worden verpakt in een transparante zak en afgesloten met een kleurrijke strik. Hierdoor kunnen de ontvangers meteen zien wat voor lekkers er in het zakje zitten. Dit is het ideale geschenk als je op zoek bent naar een smakelijk en vrolijk geschenk voor het mooie voorjaar. De koeken zijn extra smakelijk tijdens de koffie/thee of als een tussendoortje.  

Personaliseren

Maak de lekkere koekkransen persoonlijk door middel van een zak-tag, dit is echter wel tegen een meerprijs van €0,35. Je hebt de mogelijkheid om het kaartje zelf te ontwerpen, download hiervoor de werktekening onder het kopje ''specificaties''. Heb je wel een idee maar is de uitvoering wat minder? Geen zorgen want onze creative afdeling helpt je graag met het ontwerpen van het perfecte kaartje. De zak-tag wordt boven op het transparante zakje bevestigd. Hierdoor heb je dus het ideale geschenk voor het voorjaar wat een mooie persoonlijke touch heeft. 

Lente kransen

Specificaties

Afmetingen 20 x 14 x 10,5 cm
Gewicht 440 gram
Inhoud Lente krans koeken

Downloads

Lente kransen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personaliseren:

Voor de bedrukking van de zak-tag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. 

Wij sturen eerst altijd een digitale proefdruk. De kaartjes worden pas bedrukt nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen. 

Downloads

Lente kransen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Lente kransen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 4,85 (€ 5,87 incl. BTW)
100 € 4,45 (€ 5,38 incl. BTW)
250 € 4,05 (€ 4,90 incl. BTW)
500 € 3,85 (€ 4,66 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!