• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Koffie kweekset in jute zakje - Leerkracht

Basisprijs per stuk € 1,40 € 1,69 incl. BTW

Een koffieplantje voor alle leraren en leraressen! Dit jute-look zakje met een koffieplant kweeksetje is een ludieke giveaway voor alle koffieliefhebbers!

Koffie kweekset in jute zakje - Leerkracht

Koffieplant kweeksetje in zakje - Geschenk voor leerkrachten

Met die kweeksetje kweken alle leraren en leraressen zijn/haar eigen koffie(plantje)! Een ludieke giveaway voor alle koffieliefhebbers! Zij moeten wel even geduld hebben. Het duurt namelijk wel 3 tot 5 jaar, vanaf het ontkiemen van de koffiebonen, todat de volledig uitgegroeide koffieplant bessen produceert. Zo denken alle leerkrachten nog lang terug aan het geefmoment. 

De complete kweekset bestaat uit: koffieplant bonen, één potje en turftablet. De kweekset biedt voldoende grondstoffen voor de eerste ontkieming van het plantje. De kweekset verpakken wij in een jute-look zakje, gemaakt van een materiaal met de uitstraling van jute, maar dan van betere kwaliteit. Verkrijgbaar in grijs, bruin en groen. 

Kweek-instructies koffieplantje:

  • Laat de bonen 24 uur weken in water. De boon moet genoeg vocht hebben voordat deze geplant wordt.
  • Plant de boon 1,5-2,5 cm diep in de aarde, met de gleuf van de boon naar beneden. Gebruik schone, luchtige potgrond en zorg dat de bonen vochtig blijven, maar niet nat. 
  • Zorg dat de pant genoeg zon krijgt. Zet de pot binnen voor het raam. De boon zal na 1-3 maanden, afhankelijk van de omstandigheden, beginnen met kiemen. 
  • Er zal nu langzaam een plantje zichtbaar worden. De boon blijft een tijdje bovenop het plantje zitten, maar zal uiteindelijk verschrompelen en er af vallen. 
  • De plant heeft ruimte nodig om te groeien. Zorg dus dat je het plantje tijdig overzet naar een grotere pot. 

Het turftablet bevat voldoende grondstoffen voor de eerste ontkieming. Om het plantje verder te laten groeien, moet je het plantje overzetten naar een grotere pot met schone potgrond. 

Personalisering

Aan het jute zakje bevestigen wij een kaartje, voorzien van een full colour bedrukking naar eigen ontwerp. Kies een van onze standaard ontwerpen voor de Dag van de Leraar en upload je logo, dan voegen wij die toe aan het ontwerp. 

Lever jij liever een volledig eigen ontwerp kaartje aan? Download dan de werktekening en ga zelf aan de slag. Hulp nodig? Geef je wensen aan ons door, dan maakt ons creatieve team voor jou een ontwerp op maat.

Koffie kweekset in jute zakje - Leerkracht

Specificaties

Afmetingen 100 x 150 mm
Gewicht 20 gram
Inhoud kweekset: potje, cocostablet, zakje koffieplant zaden en groei-instructiekaartje

Downloads

Koffie kweekset in jute zakje - Leerkracht

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Koffie kweekset in jute zakje - Leerkracht

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Koffie kweekset in jute zakje - Leerkracht

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 1,35 (€ 1,63 incl. BTW)
500 € 1,30 (€ 1,57 incl. BTW)
1000 € 1,25 (€ 1,51 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!