• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Kerstboom in geschenkdoos

Basisprijs per stuk € 6,75 € 8,17 incl. BTW

Een groen kerstgeschenk voor klant en collega: bureau kerstboompje in mooie geschenkdoos!

Doos is uitverkocht. Neem contact op voor meer mogelijkheden.

Kerstboom in geschenkdoos

Echte kerstboom in prachtige verpakking

Een groen geschenk voor personeel en klanten! Breng de Kerst (bij je klant) op kantoor met dit bureau kerstboompje. Feestelijk verpakt in een mooie geschenkdoos, met bedrukking in kerstsfeer. 

Dit kerstboompje is ongeveer 30 cm hoog. Een boompje dat mooi op het bureau zal staan, maar uiteraard ook makkelijk mee naar huis kan worden genomen.

Het bureau kerstboompje komt standaard in een zwart potje. Naar wens kunnen wij deze verpakken in een rood potje, zoals te zien op de afbeeldingen. 

Versieringen

Wil je de kerstboom nog leuker maken? Dat kan! Met de verschillende versieropties:

  • Slingers ca. 100 cm 
  • Kerstballetjes, geleverd per 6, in een combinatie van 3 kleuren (goud, zilver en rood).
  • Gouden piek

Personaliseren

De kerstboomdoos is bedrukt met een kleurrijke print in kerstsfeer. Hier graag je logo of een persoonlijke boodschap aan toevoegen? Dat kan! Wij personaliseren de geschenkdoos door middel van een banderol, die wij rondom de doos bevestigen.

De banderol wordt all-over full colour bedrukt, met een ontwerp dat jij zelf kunt aanleveren. Download de werktekening onder het kopje 'specificaties' en ga direct aan de slag met jouw eigen ontwerp. 

Hulp nodig? Ons creatieve team staat voor je klaar. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

Uiteraard is het ook mogelijk om het ontwerp op de afbeelding aan te passen met een eigen logo en eventuele tekst aanpassing. Geef in de opties aan op welke manier jij de banderol wilt personaliseren.

De geschenkdoos is niet alleen geschikt voor het verpakken van een kerstboompje, maar kan ook gebruikt worden voor als geschenkdoos voor Fortune Cookies of andere kerstlekkernijen. Leuk idee? Neem altijd contact met ons op!

Kerstboom in geschenkdoos

Specificaties

Afmetingen 10 x 10 x 40 cm
Gewicht 125 gram
Inhoud 1 bureau kerstboom (30 cm)

Downloads

Kerstboom in geschenkdoos

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

De kerstboomdoos is te personaliseren door middel van een banderol die om de doos wordt bevestigd. De banderol wordt full colour bedrukt met een eigen ontwerp.

Eenmalige instelkosten voor het bedrukken van de banderol bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Kerstboom in geschenkdoos

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Kerstboom in geschenkdoos

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?