Jute zakje met bloembollen - Groot

Basisprijs per stuk € 2,59

Jouw collega's/personeel verdienen een bloemetje! Jute-look zakje, verkrijgbaar in 3 kleuren. Gevuld met een prachtige bloembollenmix.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Jute zakje met bloembollen - Groot

Jute zakje met bloembollen - Groene geschenken Dag van de Verpleging

Het personeel verdient een bloemetje! Bedank hen voor de inzet die zij gegeven hebben het afgelopen jaar. Schenk een jute zakje met bloembollen. Zo kweken zij een eigen 'boeket' met de mooiste bloemen. 

Het zakje is gemaakt van een jute-look stof, ook wel PE stoffen. Een stevig doch soepel materiaal! Je hebt de keuze uit 3 kleuren zakjes: bruin, groen, grijs. Bij aantallen v.a. 300 stuks kan er ook een mix aan kleuren worden besteld. Vraag hiervoor even een offerte aan.

De zakjes worden gevuld met 10 bollen. De 10 bollen zijn een mix van verschillende prachtig gekleurde voor of najaarsbloemen.

De zakjes zijn voorzien van een koordje, dat wordt aangetrokken om de zakjes te sluiten. Aan het koortje hangen wij een persoonlijke kaartje. Hier kun je jouw boodschap op achter laten. 

Het kaartje aan het zakje kun je volledig naar wens vormgeven. De kaartjes worden standaard enkelzijdig full colour bedrukt.

Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag! Of laat ons je helpen. Geef je wensen en ideeën door, dan maakt onze creatieve afdeling voor jou een passend ontwerp.

Vind je het ontwerp op de foto leuk? Kies dan bij opties voor het standaard ontwerp. Uiteraard voegen wij hier je bedrjifslogo aan toe!

Jute zakje met bloembollen - Groot

Specificaties

Afmetingen 150 x 200 mm
Gewicht 105 gram
Inhoud 10 bloembollen (mix) Voorjaarsbollen: Crocosmiiflora Red King, Freesia dubbelbloemig gemengd & Gladiolus paars Charm. - Najaarsbollen: Iris Hollandica blauw fijnbollig, Anemone Coronaria St. Brigid, Muscari Armeniacum)

Downloads

Jute zakje met bloembollen - Groot

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het kaartje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Jute zakje met bloembollen - Groot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 2,45
500 € 2,25
1000 € 2,10
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!