• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
Goud gedaan

Top 3 Best Online Performance Award!

Fortune Factory is uitgeroepen tot één van de 3 beste Web-commerce bedrijven

Top 3

Goud!

Geluk.com gaat voor goud. Waar we normaal anderen gelukkig maken door het weggeven van de leukste geschenken, hebben wij nu zelf wat te vieren! Fortune Factory, het bedrijf achter Geluk.com, is namelijk uitgeroepen tot de Top 3 Best Online Performance bedrijven in de promotionele sector in 2021. Zoals altijd zijn we hier in feeststemming, maar dit feestje vieren we graag samen met de klant. Deze bekroning hebben we mede aan jullie te danken!

Wij houden van goud en van feestjes! Is dat geen mooi combi? De zomer kon voor ons niet mooier worden afgerond. Fortune Factory mag zich scharen tot de Top 3 van online leveranciers van online relatiepakketten en themageschenken. Een prijs die we hebben gewonnen door hoe we ons online presenteren en presteren. Een eervolle vermelding in de Promz Award verkiezing voor onze Web Performance 2021. Een bekroning op het harde werk en de weg die we ingeslagen zijn. Dat is toch goud waard….?

nominatie branche-award
Goud gedaan!

We hebben Goud in handen

Door de uitslag van de award zitten wij momenteel op een roze, euh.. gouden wolk. Maar we zijn vast niet de enige die voor goud gaan. Heb jij ook relaties die een gouden prestatie hebben geleverd? Of wil je je personeel laten weten dat ze goud waard zijn? Neem dan is een kijkje bij onze gouden geschenken.

With a touch of gold!

Gouden geschenken