Geluk is een gift

Campagneresultaat 2016

Cheques Geluk is een gift Geluk is een gift, maar geluk moet je ook delen. Dat vinden we bij Fortune Factory. Onze klanten delen geluk door het weggeven van geschenken en giveaways. Vaak voorzien van een persoonlijk boodschap. Maar als bedrijf willen wij ons geluk ook delen. Daarom zijn wij in de laatste maanden van 2016 de Geluk is een gift gestart. Hierbij gaven wij 5% van de orderwaarde weg aan het goede doel bij een deel van onze producten.

Fortune Factory doneert €4.783,33 !

  In totaal heeft deze actie het prachtige bedrag van €4.7833,33 opgeleverd. Onze klanten mochten bepalen hoe wij dit bedrag verdeelden over drie goede doelen. Tussen 1 en 6 december werd een stemming gehouden onder de klanten die producten hebben besteld die bij deze actie hoorden. Uiteindelijk heeft dit het volgende resultaat opgeleverd:
  • Nationaal Fonds Kinderhulp: €1793,75
  • Warchild: €1592,85
  • Stichting Red een Kind: €1396,73
 

Welke doelen zijn verbonden aan de Geluk is een Gift actie?

Wij wilden alles in het teken stellen van het geluk van kinderen. De meeste kinderen genieten flink van de feestdagen, maar helaas is dat niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met drie doelen die zich hard maken voor de kinderen op de wereld. Hieronder lees je meer over deze doelen. Meer weten over de Geluk is een Gift actie? Neem gerust contact op met Erik Jan Gulden, tel: 078 890 77 66. Hij vertelt je graag meer over onze actie.
Nationaal Fonds Kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp

421.000 kinderen in Nederland groeien op in armoede. Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Dankzij vrijwilligers en donateurs helpt het fond jaarlijks zo’n 100.000 kinderen. Deze kwetsbare groep moet niet de dupe worden van financiële beperkingen of problemen in de gezinssituatie. Ze moeten gewoon kind kunnen zijn. Daarom maakt Kinderhulp al sinds 1959 geluk mogelijk. Als het aan Nationaal Fonds Kinderhulp ligt blijven ze dit ook nog jaren doen! Lees meer over het werk van Nationaal Fonds Kinderhulp »      
Red een kind

Red een Kind

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede en verbindt hen met mensen in Nederland. Volgens Red een Kind is thuis de beste plek voor kinderen om op te groeien. Thuis bij hun eigen familie en in hun eigen dorp. Daarom werkt Red een Kind met hele dorpen tegelijkertijd, in verschillende landen in Azië en Afrika. Red een Kind helpt gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen op termijn hun eigen leefomstandigheden verbeteren. Lees meer over het werk van Red een Kind op hun website »  

Dit is een actie voor WarChild

War Child

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. War Child gelooft in de kracht van kinderen en jongeren, hoezeer ze ook zijn beschadigd door oorlog. Kracht om de impact van hun ervaringen te overwinnen. Kracht om hun eigen toekomst en die van hun omgeving positief te beïnvloeden. De programma’s van War Child helpen oorlogskinderen die kracht te ontwikkelen. Zodat ze later, ook bij mogelijk nieuwe conflicten sterker staan. De beproefde programma’s van War Child gaan uit van creatieve methodes en eigen actieve inbreng van de kinderen en hun sociale omgeving. Muziek, toneel, sport, als wapens tegen angst, somberheid en agressie. Onderling vertrouwen opbouwen. Een stem geven en krijgen. Sociale structuren versterken. Samen de omgeving creëren die de rechten van het kind respecteert. Met ouders, scholen, lokale leiders. Maar vooral: met de kinderen zelf. Lees meer over het werk van War Child op hun website.