VACATURE: Verantwoordelijke Klantgeluk - Commerciële senior functie.

World of Fortune en Fortune Factory b.v. maken beiden deel uit van Fortune Family b.v. Fortune Factory is actief in de markt van relatiegeschenken, gifts, premiums en salespromotion. Daar waar Fortune Factory zich richt op de Nederlandse markt, is World of Fortune met een selectief assortiment gericht op de export.

The World to Explore…

Als formule manager World of Fortune word je verantwoordelijk voor de –binnen ons productportfolio - twee meest kansrijk geachte (niche) markten binnen de verpakkings- en promo-/food industrie.

Primair richten we ons op alle landen binnen Europa. We zetten vooral in op e-commerce en direct marketing. In Nederland/België en Spanje is de markt sinds 2015 in opbouw. Na onderzoek worden hier de 3 meest kansrijke geachte EU landen aan toegevoegd.

World of Cookies

Onder deze jonge formule (v.a. 2017) valt de inkoop, de verkoop en marketing van koek en cake. Zoals de bekende Fortune Cookies. De Chinese koekjes met een tekststrookje. Maar ons assortiment verder. Aan jou om binnen Europa een degelijk netwerk op te bouwen van eindgebruikers, resellers en retailers.

World of Tins

World of Tins levert blikverpakkingen. Blikken in alle soorten en maten. Vanaf kleine aantallen tot zeer grote volumes. Onze blikken vinden hun weg door geheel Europa. Voor de food- en cosmetische industrie, de verfindustrie, als promotionele verpakking etc. Ook voor deze tak wordt een markt opgebouwd.

Je verantwoordelijkheden

Als formule manager heb je de verantwoording voor een solide exploitatie van de zelfstandig business units. Je vertaalt de plannen naar actie. Van actie naar resultaat. Je bent een pionier en een doener. Vanaf de online strategie, voorraadbeheer tot sales. Jij bent enthousiast en hebt een positieve instelling en wordt gedreven door targets. Daarnaast ben jij een motiverende en coachende leider die samen met zijn medewerkers richting kan geven aan het succes van de afdeling verkoop.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • het onderhouden en uitbouwen van het assortiment
 • het onderhouden van contacten met (kern)leveranciers
 • bezoeken relevante vakbeurzen
 • opbouw van een relatiebestand, actieve acquisitie
 • uitwerken van offerte aanvragen
 • het inkopen en bewaken van voorraden
Je bewaakt en rapporteert de voortgang door middel van gerealiseerde (omzet) doelstellingen.

Wat is je achtergrond?

Een HBO/HBO+ werk- en denkniveau; aangevuld met bijv. een Marcom opleiding. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het implementeren van succesvolle marketing strategieën en/of e-commerce achtergrond.

Wat wij bieden

Een gemotiveerd team van collega’s staat klaar om van deze verantwoordelijke een uitdagende baan een succes te maken. In alles willen wij de Klantverwachting overtreffen.

 • Goed verzorgde, ruime werkplekken in een modern bedrijfspand.
 • 24 vakantiedagen + 1 extra geluksdag (op basis van 40 uur per week)
 • Training en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Marktconform salaris/li>
 • (door)groeimogelijkheden
 • 2 x jaarlijks onze inmiddels befaamde personeelsfeestjes en natuurlijk….
 • ….goede koffie
Wil jij ons team aanvullen? Laat het ons weten! Wij ontvangen graag je cv samen met een brief waarin je je sollicitatie motiveert. Deze kun je sturen naar sollicitatie@geluk.com.