Filter

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Strooigoed in zakje

Voor Sinterklaas strooigoed weggeven aan je medewerkers of relaties? Tijdens dit kinderfeest mogen pepernoten en kruidnoten natuurlijk niet ontbreken. Laat je waardering voor hen blijken door het geven van een geschenk waarbij strooigoed in een zakje zit. Zowel strooigoed in kraftzakjes, als uitdeelzakjes van Bolletje voor de kleine eter.

  • 1 product

  • Bolletje kruidnoten uitdeeldoos

    Bolletje kruidnoten uitdeeldoos

    Vanaf € 18,95

Strooigoed in een zakje bestellen

Wat is nou een Sinterklaasfeest zonder schuimpjes, kruidnoten en pepernoten? Er zijn verschillende mogelijkheden om je personeel of overige relaties te verrassen met een relatiegeschenk? Een daarvan is het bestellen van strooigoed in een zakje. Er zijn meerdere vormen mogelijk. Zo zijn er kleine uitdeelzakjes pepernoten, maar ook gemixte zakjes vol strooigoed. Daarnaast hebben wij ook dozen vol met uitdeelzakjes. Wil jij alleen pepernoten of kruidnoten? Of op zoek naar strooigoed in bulk? Ook dat is mogelijk.

Gepersonaliseerde zakjes strooigoed

Als je een sinterklaasgeschenk uitdeelt aan je werknemers, vaste klanten of wie dan ook is het natuurlijk leuk als de ontvanger weet van wie het geschenk afkomstig is. Zo krijg je echte originele relatiegeschenken. Daarom bieden wij personalisatie mogelijkheden voor onze zakjes met strooigoed. Zo kan je afhankelijk van het product een sticker of topkaartje toevoegen. Hier kan je jouw logo en huisstijl in terug laten komen. Een leuke boodschap waarin je de ontvanger een fijne Sinterklaas wenst doet het ook altijd goed.

Je kan het helemaal zelf ontwerp. Lever je ontwerp vervolgens aan en wij zorgen ervoor dat het op de zakjes komt. Laat je creatieve brein je even in de steek? Geen probleem. Onze grafische afdeling maakt graag een uniek ontwerp voor je dat past bij je wensen en ideeën.