Filter

  • Gepersonaliseerde geschenken
  • Écht persoonlijk advies
  • Productie in eigen huis

Sinterklaas mailings

Wil je een leuke postmailing versturen naar personeel en relaties? Met onze postgeschikte sinterklaasgeschenken in verzendverpakking weet je zeker je in december een leuke verrassing op de deurmat laat vallen! Je kunt bij ons alle sinterklaas mailings volledig personaliseren, met een bedrukte verpakking, product en/of kaart. Daarnaast nemen wij de verzending ook volledig uit handen.

Schoorsteen vol? Dan maar door de brievenbus

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sinterklaascadeau op de deurmat

Verras personeel, zakelijke relaties en klanten met Sinterklaas door originele sinterklaasgeschenken via de post op te sturen. Een persoonlijk sinterklaasgeschenk op de deurmat zal elke ontvanger versteld doen staan!

We hebben een prachtig assortiment sinterklaasgeschenken, een deel hiervan kan je via de post versturen. Deze geschenken zijn gevuld met leuke en lekkere sinterklaaslekkernijen en strooigoed en zijn te personaliseren naar wens. Lever een adressenbestand aan en wij nemen de verzending voor onze rekening.

Persoonlijke verrassing door de brievenbus

Ons gehele assortiment kan gepersonaliseerd worden. Je kunt je wensen altijd met ons bespreken, wij helpen je graag. Je kunt verpakkingen bedrukking, kaartjes laten bedrukken met een custom design en meer.

Het ontwerp voor de personalisaties kan je altijd zelf maken. Daarnaast staat onze grafische afdeling ook altijd voor je klaar. Ze maken een prachtig ontwerp voor je, geheel naar wens.

Verzenddoosje in Sinterklaas stijl

Hoe zorgen we ervoor dat je geschenk in goede staat arriveert? We hebben al onze via de post te versturen geschenken zo ontworpen dat ze ook via de post in goede staat blijven. Zo hebben we een speciaal verzenddoosje ontworpen en zorgvuldig voor de vulling gekozen.

Het verzenddoosje is van karton, maar heeft niet een saaie bruine kleur. We hebben verschillende doosjes ontworpen en laten drukken. Je kunt kiezen voor verschillende doosjes, rood of blauw, in Sinterklaas stijl. Het geschenk is dus ook van de buitenkant visueel bevredigend!