Filter

 • Gepersonaliseerde geschenken
 • Écht persoonlijk advies
 • Productie in eigen huis
Originele paasgeschenken voor personeel & relaties

Originele paasgeschenken voor personeel & relaties

Wil jij paasgeschenken voor personeel of relaties kopen? Kies voor één van onze leuke en originele paasgiften. Een geschenk met Pasen is een leuke manier om verrassend uit de hoek te komen. Zoek een origineel relatiegeschenk voor Pasen. Juist wanneer mensen het niet verwachten kun je met een geschenk enorm veel bereiken. Via Geluk.com kun je je paasgeschenk volledig personaliseren. Neem een kijkje in ons assortiment of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Paasgeschenken om weg te geven

 • 6 producten

 • Gekleurd eierdoosje met bloembollen

  Gekleurd eierdoosje met bloembollen

  Vanaf € 1,60 € 1,94 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Snoepeitjes

  Snoepeitjes

  Vanaf € 2,00 € 2,42 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paaseitjes in zakje - 50 gram

  Paaseitjes in zakje - 50 gram

  Vanaf € 1,55 € 1,88 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Jute zakje met paaseitjes - klein

  Jute zakje met paaseitjes - klein

  Vanaf € 1,75 € 2,12 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Jute paaszakje met bloembollen - klein

  Jute paaszakje met bloembollen - klein

  Vanaf € 2,00 € 2,42 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Paasschuimpjes in zakje - 50 gram

  Paasschuimpjes in zakje - 50 gram

  Vanaf € 1,45 € 1,75 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Paasgeschenken

Pasen is een mooi moment om waardering te tonen naar personeel of zakelijke relaties. Veel organisaties en bedrijven grijpen Pasen dan ook aan om een relatiegeschenk weg te geven, een paasgeschenk. Sinds jaar en dag leveren wij de leukste en lekkerste paasgeschenken. Paasgeschenk van kleine weggevertjes tot grotere paaspakketten. Neem een kijkje tussen onze originele producten.

Bedrukking met tekst en logo, of in eigen huisstijl

Vrijwel al onze paasgeschenken kun je bedrukken met je eigen tekst, logo of helemaal in een eigen ontwerp voorzien van jouw huisstijl. Zo kun je altijd een persoonlijke boodschap meegeven met jouw geschenk. Dit geeft toch meer waarde! 

In veel gevallen betreft het een bedrukking van de verpakking. Een label aan een jute zakje, een vogelhuisje in eigen huisstijl, een customized doosje waarin een taartje verpakt gaat en ga zo maar door. Bij andere producten kan zelfs de lekkernij zelf bedrukt worden, zoals bij onze paascake of een chocolade ei met bedrukt reliëf. Er zijn tal van mogelijkheden!

Paasgeschenk voor personeel

Wanneer het voorjaar is aangebroken betekent dat, dat Pasen eraan komt. Ben je dan nog op tijd voor een paasgeschenk voor personeel? Over het algemeen nog wel, maar houd er wel rekening mee dat je een geschenk niet de dag voor Pasen besteld. Tijdens en rondom Pasen is het een uitstekend moment om je waardering te laten blijken. Dit kan mogelijk door je werknemers iets te geven, bijvoorbeeld paasgeschenken voor personeel. Het is geen makkelijke opgave om geschikte paasgeschenken voor personeel te vinden. Door ons uitgebreide assortiment van paasgeschenken en paascadeaus zoals bijvoorbeeld (verpakte) paaseitjes en diverse soorten paaschocolade, hopen wij wel voor ieder bedrijf een paasgeschenk voor personeel en relaties te hebben. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden wat betreft het samenstellen van een cadeau? Neem dan contact met ons op, of vraag een offerte aan, zodat we samen tot een perfect geschenk komen.

Paasgeschenk zakelijk

Ook je klanten, relaties of partners verrassen met Pasen is geen gek gebaar. De gedachte dat je aan ze denkt wordt vaak enorm gewaardeerd. Een extra attentie voor je klanten of juist voor de samenwerking tussen je zakelijke partners is met Pasen de perfecte kans om eens goed uit te pakken. Alleen al met een klein paasgeschenk, bijvoorbeeld een klein blikje of jute zak met paaseitjes, tover je al een glimlach op het gezicht.   

Originele Paasgeschenken

Originaliteit, diversiteit en personaliseringsmogelijkheden krijgen bij onze productontwikkeling veel aandacht. Mede dankzij deze aandachtspunten hebben we een breed assortiment prachtige, originele en bovendien veelal verrukkelijke paasgeschenken opgebouwd.

Er is dus altijd wel een paasgeschenk dat aansluit bij jouw wensen, bedrijf of organisatie. Geef bijvoorbeeld paaseitjes in een mooie verpakking met eigen bedrukking weg, een bloemenkweeksetje of een 3D chocolade puzzel. Er is enorm veel mogelijk!

Vragen of specifieke wensen? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen met onze geluksadviseurs. We helpen je graag aan het perfecte paasgeschenk.

Verzending paasgeschenken

Wanneer je tijdens Pasen een postmailing naar een adressenbestand wilt doen dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We hebben postgeschikte verpakkingen waarmee onze originele paaspresentjes verstuurd kunnen worden. Alles over postmailingen vind je terug in de categorie met alle producten voor postmailingen met Pasen. Zo kun je gaan voor een ambachtelijk paastaartje op de deurmat bij jouw personeel of een verzenddoosje vol met vrolijke paaseitjes voor je zakelijke relaties. Ook voor de verzending van grotere paaspakketten kun je bij ons terecht. Wil je geschenk op maat? Geen probleem. Neem even contact op en wij helpen je graag verder!