Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Paasbanket

Het paasbanket wordt met Pasen vers aangeleverd door Geluk.com. Uiteraard met de mogelijkheid om te personaliseren. Onder ons assortiment vallen paascakes, traditionele stollen, paastaartjes, paaskoeken en andere soorten paasbanket. Deze zijn te voorzien van een boodschap en logo naar geheel eigen ontwerp. Daarom is het ook erg geschikt als paasgeschenk voor personeel en relaties.

 • 2 producten

 • Kleine paasstol

  Kleine paasstol

  Vanaf € 10,95 € 13,25 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Paastaart in blik

  Paastaart in blik

  Vanaf € 10,45 € 12,64 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Ambachtelijk paasbanket

Bij Pasen hoort een lekkere, ambachtelijk gebakken paasstol. Er zal van genoten worden bij het paasontbijt of de paaslunch, of gewoon lekker tussendoor op kantoor bij de koffie. Een moment van geluk waarbij iedereen herinnerd word aan jouw bedrjif of organisatie vanwege de mogelijkheid om te personaliseren. De paasstol is leverbaar in 3 maten, groot, klein of mini. De mini paasstolletjes zijn leuk om uit te delen en doen het bijvoorbeeld erg goed op beurzen of evenementen.

Onze bakkers bakken onze paasstollen op bestelling en zo zijn ze dus altijd vers als ze afgeleverd worden bij jou of je klanten en relaties. Wij kunnen de paasstollen bezorgen. Geef ons een adressenlijst en wij zorgen er voor dat de stollen op tijd bezorgd worden.

Personaliseer jouw paasbanket

Elk paasattentie die je hier kunt bestellen is te personaliseren. Topkaartjes, verzenddozen, blikken en zelfs de cake kan gepersonaliseerd worden. Voorzie ze van een eigen logo, tekst en/of ontwerp. Zo maak je jouw paasgeschenk een stuk persoonlijker. Geef je personeel of zakenrelatie een blijk van waardering. Heb je niet de mogelijkheden een ontwerp te maken, geef je ideeën door. Onze grafische afdeling, dat lange ervaring met paasgeschenken heeft, maakt er dan een mooi ontwerp van naar jouw wensen. Neem gerust contact op voor meer informatie.